Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nagyon rákattantam egy ideje, hogy beszerezzem a harmadik okosórámat is, de egyszerűen nem találom a tökéletest.
Fontos tényezők volnának a következők;- Ha 5+ droid, akkor Quad-Core és 1 GB RAM, természetesen teljes jogú droid.
- Ha Dual-Core és 512 MB RAM adatik hozzá, ne legyen újabb a rendszer 4.0-nál, szintén full droid.
- Nem árt, ha teljes kör képernyővel rendelkezik.
- IPS kötelező.
- Vízállóság nem árt.
- Árilag környékezze meg a 100 USD-t, lehet kevesebb is.És nézzen is ki valahogy. A felsorolt elvárásokkal találtam már párat, de nem igazán olyat, amit viselnék. Mert az első órám is szép volt, de a tudása végett lecseréltem. A második órám kecsesebb volt, de szép, okosabb elődjénél. Szóval úgy ezekhez mérten keresek, és nem ilyen kategóriát. Most komolyan, ez hogy néz ki??!!
Valaki tud ezekhez mérten?
-
A Pebble jobb készülékei E-ink technológiát használnak. Ami határozottan egy jó és energiatakarékos megoldás, de nem a gyorsaságáról híres = határ.
Egy WatchFace megalkotása? Az csak egy felület. Én komolyabb programokra gondoltam egy kicsit ennél. Meglehet, van rá pár és nem azt mondom, hogy 1,55"-on akarnék Asphalt 8-azni, de ha már okosóra, akkor van némi elvárás. Pl hogy ne olyan rendszer legyen ennyi RAM-hoz, ami felemészti az egészet és ezért nem lehet futtatni gyakorlatilag semmit.
Félre értettél, nem mondtam egy szóval sem, hogy a Pebble rossz lenne (Az már csak szubjektív vélemény, hogy nem viszi túlzásba a megjelenést sem). De koránt sem a legjobb. Legalábbis komoly programozás tekintetében. Bár ezekkel az adatokkal lényegtelen, melyik órán mi fut... Mindegyik katasztrófa...Mert vagy komolyan, vagy sehogy!
-
Az rendben, hogy létezhet normál Androidot futtató csuklós ketyere. De 512 RAM-al egy LP el sem indul! ~majdhogynem!
A Pebble rendszerekre már csak a képernyőjük is határt szab. Így olyan szintű fejlesztési lehetőség nincsen rá, mint mondjuk a Tizen rendszerre. Ezt így értettem. Az Android Wear meg elv a Tizen rendszeren alapszik. Tehát az is max natív Androidot futtat, és nem kompatibilis sok appal. Ez mostani állás, nem mondom, hogy nem változhat. -
válasz
Thunderzolee #818 üzenetére
Ezekért az árakért max fóliát kapsz rájuk... Kis szerencsével az óra házát. Nekem a felsoroltak közül egy GT08-am van. Rendkívül jó darab, de nem viszi túlzásba a tudása. és az volt 1,5 éve 15.000,- .
-
Alkalmazás nem telepíthető a kínai "okos" órákra.
És amelyiken van Google Play Store is alapból? Gondolom nem dísz!
Egyébként jobban aggaszt ezekkel a játékszerekkel az, hogy 512RAM kapacitással milyen LP-t futtat, ami úgy alapból maga a rendszer eszik 4-600MB-t???
Mert nézem én is őket, szépek meg drágák. Mondjuk a Quad-Core-osoknak sincs semmi értelmük... Mikor használod ki? Soha. Ellenben sokat eszik.
Pebble órákból nem találok értelmeset. Már ami kinézetre is jó és nem ott kezdődik, hogy 70k. Nameg, a rá található appok száma is minimális. A Tizen OS-ra legalább lehet komolyat fejleszteni is, az Android Wear szoftvere meg talán annyira butított, mint a kínai csodáké. Bár nem tudom pontosan. De ezek is hol kezdődnek árilag? A mi a f*nak kategóriába... Már elnézést... -
-
Sziasztok!
Elkezdeném továbbfejleszteni android programozói tudásom és gondoltam, hogy telefon/tablet-et félretéve Android rendszerű okosórákra is készítenék programokat.
Nézelődtem, nem egy helyen, eddig 2 okosórán vagyok túl (nem droidosak), de amiket találok, lelomboznak.
Konkrétan saját tapasztalataim azt mutatják, hogy 512 MB RAM már az Android 4.2.2-nek is kevés. Azon órák, melyeken droid fut, ennyi a RAM kapacitása, és 90%-ban 5.1-es!!! OS fut rajtuk. Ennyi RAMot önmagában zabál a rendszer! A legalacsonyabb, amit találtam, szintén ennyi RAM kapacitással, az 4.4-es.
Tehát két kérdéssel fordulok az óratulajokhoz;- Mennyit ér az óra 512 MB RAM-al 5.1-es OS-on?
- Illetve ki milyen ár/érték arányban megfelelő órát javasolna erre a célra?Linkeket és ajánlatokat is elfogadnék, ha tud valaki azzal is hátbaveregetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest