- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
50.000 Ft -al érdemes elgondolkodnom okosóra vásárláson? Műanyag órák kizárva
Androidos mobillal használnám. Fő funkciója maga az óra lenne, lehetőleg bő választékkal watchface terén (android wear nagy előny), de a telefon értesítések kezelésére is használnám. A huawei watch nagyon teszik csak 2,5x többe kerül mint amennyim van
Van valami említésre méltó óra 50.000 -ig vagy teljesen felejtős a történet?
-
Gabix37
újonc
Sziasztok.dz09 orára honnan lehet letölteni és rárakni ora skineket?
-
metaksza
tag
Sziasztok. withings pulse ox-ról van valakinek véleménye? Most egész jó áron van.
-
BenszeT
tag
Üdv az Uraknak és a Hölgyeknek!
Ajándékba szeretnék venni egy okos karkötőt (órát) a feleségemnek. Amit jó lenne ha tudna:
-okos ébresztés
-pulzusmérő
-kalóriaszámítás
-köredzésekhez is használható legyen
-egyszerű kezelés
-esztétikus legyenHa tudnátok valami megbízható kis kütyűt ajánlani hálás lennék
Kínai vonal érdekel elsősorban, de meggyőzhető vagyok. -
lmno
őstag
Üdv!
Tudnátok olyan okoskarkötőt ajánlani, ami az alábbiakat tudja:
- figyeli az alvásciklusokat, és az alapján ébreszt
- iPhone-al kompatibilis (iOS 10)
- nem drágaKöszi!
-
alebo
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Ulefone GW1 okosórát. Párosítottam is(Samsung A5), de hívásnál (ki-be) csak az órán tudok beszélni a telefonon nem.Letöltöttem az az óra által megadott appot,FunDo SmartDevice. Én csak azt szeretnék, hogy jelezzen az óra és utána a telefont használjam! Köszönöm!
-
Land
veterán
100-150 dollárért van már nagyon jó okosóra?
Korrekt üzemidő, nagy felbontású kijelző, mely lehetőleg Amoled, kerek acél óraház, tehát minőségi stb stb. -
Újbuda
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Ulefone GW1 okosórát. Párosítottam is(Samsung A5), de hívásnál (ki-be) csak az órán tudok beszélni a telefonon nem.Letöltöttem az az óra által megadott appot,FunDo SmartDevice. Én csak azt szeretnék, hogy jelezzen az óra és utána a telefont használjam! Köszönöm!
[link] -
darkmann
őstag
válasz
blessbygod #953 üzenetére
Szerintem a Mi Band2 jó választás sport célokra, csili-vili mutogatós okosórának nem. Biztosan pontosabban mér a hasonló árú okoskarkötőkhöz képest, és mutatja az időt. Plusz ott van mögötte a Xiaomi támogatása, firmware és szoftverfrissítés szempontjából sem utolsó dolog. Az enyém még úton van, de teszteket találsz szép számmal a neten. Én rendeltem hozzá egy fémszíjjat is, úgy felvehetem elegánsabb ruhához, öltönyhöz is.
Ja, én Gearbest-et linkeltem, de ha jót akarsz magadnak, akkor inkább Aliról, vagy Banggood-ról rendelsz, esetleg az órát az EUstocktól is veheted 12 hó garival, és külön rendelhetsz szíjjat hozzá Kínából. -
blessbygod
csendes tag
Utánanéztem jobban és olvastam, hogy a hozzá adott android gyári appjából kikerültek fontos fícsörök (pl. alvás ciklus figyelés és ennek megfelelő ébresztés) illetve nem nagyon támogatja egyik tracker program sem a pulzusmérő részét.
Ezek igazak?
Ebben a kategóriában vagy jobb/olcsóbb vagy tényleg legjobb ár/érték arányú jelenleg a Mi Band 2?
Köszi a választ! -
LIFE1
tag
Sziasztok! Valaki tudna segiteni!? Van egy Kw18 smart watch órám.Raktam rá óraszámlapot müködöt is csak nem tetszet és úgy töröltem hogy nem állitottam vissza a gyárit! És lefagyott azóta ha bekapcsolom fekete a kijelzőm! Ráadásul az órán ki van kapcsolva a bluetooth!(:Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest