Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Black_Raven #16656 üzenetére
Köszi szépen!
Kipróbáltam ha kicsit benyomom a GPS-t és lefrissítem a Huawei Health-el, akkor valóban frissíti az órán az időjárás adatot, viszont ez változatlanul marad, amíg ezt ugyanúgy nem teszem meg újra. Pl. ma reggel lefrissíttettem vele, és kiírta, hogy napos 7 fok és maradt is, pedig kint már rég nem 7 fok volt. Most lefrissítettem vele újra, és egyből át is állt napos 14 fokra. Szóval így működik, csak nem éppen friss és aktuális adatokat mutat sajnos.
Az értesítéseknél megvan mi a gond, kellett hogy a Huawei Health app a háttérben futhasson, és be legyen kapcsolva az automatikus indítás is hozzá. így most már megérkeznek az értesítések az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Magyarított Android alkalmazások
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged