Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yocee
aktív tag
Mindent végigjártam, amit felsoroltál. A 218+ VM-el a legnagyobb gond az volt, hogy ha nem btrfs a fájlrendszered (ésnekem nem az volt), akkor le kell üríteni a nast, formázni btrfs-re, aztán mehet a VM. Ki lehet próbálni, ingyen van. Meg persze ne 2gb ramod legyen, hanem kell bele egy plusz 4 gigás modul még. Nekem lassú volt, de nem volt erőforrásigényesebb a dockernél, cserébe a teljes HASS-os ment ott.
A Green az kb ugyan az mint a Syno VM ben futtatott HASS, csak nincs szívás az usb eszközökkel. Beledugod, és megy. Akár egy usb-s hangkártya is. Ami a Music assistanttal még előny is lehet.
De nem vennék már Greent. Egy Lenovo Tiny szerintem a legjobb választás, x86-os Hassos-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest