Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JMP
kezdő
Ez jó cucc, viszont arra figyelj ezt nem tudod úgy befogatni mint a mostani kapcsolókat. Neked most két szárnyas karom feszíti a kapcsolót, és ennek amit linkeltél doboz kell ahova befogatod a kapcsolót. Én is vettem egy darabosat de nekem se volt pont ott szerelődoboz a becsületes neve.
Link:
Amit néztél bővebb kivitelben:
Bseed -
its_grandpa
tag
>>A szerelvénydoboz nincs 5cm ...
Mert vélhetően nem az, hanem kötődoboz, ami csak 45 mm mély. Megtréfált a villanyterelő ?
A vezetékelést nem értem, miért van ott ennyi nulla (kék) ? Kétpólusú kapcsoló csak vizes és kültéri áramkör esetében szükséges.
Amit linkeltél az Tuya-s és mi többen nem szeretünk felhőn keresztül villany kapcsolni (meg mást sem).
Azért írtam a #54863-ban nulla nélküli eszközt mert általában a kapcsolókhoz nem vezetik oda.Viszont a kép szerint neked ott van, tehát tehetsz be pl. Sonoff ZBMINIR2 Zigbee 3.0-t (gateway van ?).A fizikai elhelyezést a fal vastagsága korlátozza, ha megvan 10 cm akkor lapos véső, vídia fúró, etc. mert ki kell mélyítened a dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest