Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHn123
tag
Egy tuya alapú infrapanelt sikeresen tasmotásítottam, a webes felületére rá applikáltam a csúszkát a kívánt hőmérséklet állítása céljából. Kiválóan működik, domoticz alatt tudom ki be kapcsolni, de nem jövök rá, hogy tudnám a hőmérsékletet állítani domoval. tuyaMCU-val konzolon egy TuyaSend2 2,23 stb parancsal tudom állítani. Tulajdonképp csak annyi a bajom hogy alapból 21 fokra kapcsol be, de az kevés. Vagy magasabb hőfokkal kéne a default bekapcs, vagy mégszebb volna állítani valahogy. Próbálkoztatok ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest