Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Bocs, mennyiben nevezhető (tartható) stratégiának az, hogy a fejlődésed (döntően a többi kezdőé is) attól függ, mennyi nyersanyagot tudsz lopni az inaktív játékosok bolygóiról?
Miért nem hívják inkább "könnyített" valóságszimulátornak?
Véleményem szerint a stratégia főleg az lenne, ha a jól megválasztott fejlesztések eredményeként jutnál egyre előrébb. (Természetesen szövetségeket kialakítva és ápolva, mivel az elsőként bolygókat foglalókkal szemben elég nagy már a hátrány.)
Mégegyszer bocs, nem szeretnélek megbántani.
Kipróbáltam a játékot, mert eddig nem játszottam még ilyennel, s két-három hét tapasztalatszerzés után kijelentem, hogy mostanában nem is fogok. (Jelzem nem kenték el a szám szélét, s nem ezért hagytam abba, egyszerűen nem tartom ezt az összelopom a fejlődésemhez szükséges nyersanyagot módszert szimpatikusnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest