Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, kétütemű ugye úgyhogy szüleim infói alapján olyan 8-9 litert. Én mondtam nekik hogy van az 20 is :DDD Jó, ez persze azért nagyon durva lenne, szóval valószínűleg nekik van igazuk, meg nagyon is nyomtam neki a gázt :D
Elfér benne fél Kína, úgyhogy szállítani nagyonjó :) 4 tagú családunk teljes kétheti sátorozós cucca mindenestül elfért benne, úgy hogy mi is ott ültünk, kutyástul, és nem az ölünkben volt a cucc. Szóval jó nagy, na. :) (Főleg a dupla tetőcsomagtartóval...)
Ár? Hmm. Mindjárt megnézem hogy mennyit érhet (más hirdetések alapján), mert eddig 130e-ért hirdettem, ami tudom hogy irreális, de úgy voltam vele, hátha megveszi vki, ha meg nem akkor megy le az ár :) Mégis mennyit szántál a dolgora úgy nagyságrendileg? Szted mennyit érhet?
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Robotporszívók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest