- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Köszi.
-
gmx9
aktív tag
Ez okés, csak ugye pont az a gond, hogy nincs meg a termék, tehát vissza sem fog kerülni elviekben.
-
gmx9
aktív tag
Mire meglett ez a topic elsírtam magam. Amúgy kis segítséget kérnék. Volt egy netes rendelésem, ami utólag kiderült, hogy nem fog megjönni, mivel a posta faszán elkeverte. Nem volt nagy termék, kb. 10 ezer forintos. Lehet a Kiss Józsikánál meg a Terinél is Debrecenben.
Felvettem a kapcsolatot a bolttal e-mailben, ők annyit mondtak, hogy a posta rendszere szerint kint van, és megkérdezték mondták-e nekem az átvevő helyen, ahova a rendelést kértem, hogy nem jött meg. Mondtam, hogy igen, majd lejárt a műszakuk és elmentek a vérbe (mármint az e-mailes kapcsolatom). Hétvégén persze nem lehet velük beszélni.
A kérdésem, hogyha én most futárral megrendelem a terméket ugyanattól a bolttól, az mekkora gáz? Értelemszerűen amit postapontra kértem, azt lemondanám, kérdés ezt lehet-e. Szerdán kellett volna megjönnie, bárkit kérdek azt mondják kivitték, kivéve a postaponton, ahol lennie kéne. Mivel sürgősen kell a termék, ezért rendelném futárral, így is hét közepéig várnom kell majd rá.
Köteles vagyok a postapontos elkevert terméket is kifizetni?
-
gmx9
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem a disznóöléssel van bajom, hanem hogy az ország egyik legnépszerűbb bulvárlapja (most a minőségbe nem mennék bele) kitesz egy ilyet főnyereménynek, mintha valami epic dolog lenne. Erős lemaradást sugall számomra, ennyi. De ahogy írtam, akkor lehet csak én vagyok így ezzel.
-
gmx9
aktív tag
Csak szerintem elborzasztó, hogy 2015-ben az egyik bulvárlap nyereményjátékában falusi disznótor és hússal teli hűtő a fődíj?
-
gmx9
aktív tag
-
gmx9
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
-
gmx9
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
gmx9
aktív tag
Egy kis retro. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest