Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mivel én erstés vagyok, ott próbálkoztam, de ilyesmiről szó se volt, és igazából most se találok ilyen infót a honlapjukon. Sőt jelenleg azt se találom hogy mi szükséges magánszemély számlanyitáshoz. De én voltam bent többször, nem nagyon ajánlgatták, ragaszkodtak a személyes jelenléthez. Lehetne másik banknál, de annyit szaladgáltam már az elmúlt 2 évben egyrészt miatta, másrészt haláleset miatt a szolgáltatókhoz, biztosítókhoz, közjegyzőhöz, vízmű, áramszolgáltató, nyufig iroda, szemétszállítás, posta, bank, hogy idő után ebbe a részbe beletörődtem és most már lehet hogy sajnos nem is lesz sokáig szükség a számlára, és egészen más miatt fogok újra járni intézkedni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- BMW topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest