- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Nekem a kedvenc részem az volt a covidból, amikor áttereltek minket az üzemi étkezdéből a nagy étterembe (ami zárva volt), és egy asztal/egy ember volt a szabály. A mostani is tartható, egymás mellé ülni tilos, és szembe is csak átlósan lehet, közvetlenül nem. Nagyjából nekem amúgy is olyan 1,5 m a személyes terem, abba kurvára ne is másszon bele senki, mert ideges leszek (egyetlen kivétel van, de őt el is vettem feleségül), ilyen kézfogás, meg ölelkezés, meg puszi-puszi mindenféle idegenekkel meg engem mindig is elborzasztott, szóval most jó világ van.
p
-
Lortech
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Szerinem vesd fe a házmesternek, hogy ez így hülyeség, meló közben is szeretnéd viselni "mikor együtt veritek a blattot".

Nálunk ha ülsz a helyeden a gép előtt, de van még valaki rajtad kívül a teremben, ami akár egy 100-200nm-es, 20 fős openoffice is lehet, akkor maszkot kell viselned. Mindezt az irodai jelenlét és a személyes kollaboráció újra vonzóvá tételének jegyében.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest