Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windowsos tablet topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Lokaciot illetoen en bizonytalan vagyok meg, jelenleg inkabb kulsobb keruletek, illetve a del-keleti agglomeracio telepulesei jonnenek szoba. Asszony budapesti, en videki szarmazasu vagyok, o talan nehezebben mozdulna tavolabb.
Bar valoban fizikai fajdalmat erzek, ha valamire penzt kell kiadnom, nem elunk aszketa eletet, rendszeresen bejarunk a belvarosba setalni, kajalni, fagyizni, stb - ertem ezalatt a havi par alkalmat, nem napi szintu a dolog, de szerintem igy is boven luxus szintrol beszelunk. Az evfordulonkat peldaul a pomodoroban toltottuk. Es altalanosan sem parizert eszunk, magunknak fozunk, jo minosegu alapanyagokra, rengeteg zoldsegre, gyumolcsre aldozunk. Ma voltunk a ketheti bevasarlason, Aldiban kettonknek majdnem 40 ezer ft volt, csak nem alkoholra ment el.
2db soproni buza azert volt a kosarban.
Szoval nem arra kell gondolni, hogy itt szenvedunk es ehezunk, csak megnezzuk mire koltunk, es kiszamolom, hogy miert mennyit dolgozok. Ezert nincs meg alap tv elofizetesem se, mert evi 36 ezer forintnyi munkat nem er meg. Se fix mobilnetem, egy feltoltos voda kartyam van, es az ingyenes ajandek 50-100 megakkal elvagyok. Stbstb. Marha sok penzt lehet igy megsporolni, ami masnak szarragasnak tunhet, pedig csak sok kicsi sokra megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WD My Cloud NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2db soproni buza azert volt a kosarban.