Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ford este meg gyógyszer a sok idegbajtól
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
aki fordot vesz, gondot vesz...

Beázok. A csomagtérben. A szerviz szerint a tető és az oldalfal hegesztésénel lévő karosszériatömítés "öregedett el" (3 éves a kocsi
) és repedt meg, ott jut be a víz. Egyszerre nem sok, de ahogy belül lecsurog, a pótkeréknél szépen összegyűlik. 350-400ezer a márkaszerviz kedvezményes ajánlata. 2+3 év garancia van a kocsin, de ez a téma az első kettőbe tartozik, szóval cumi. Méltányossági javítást kértem, válaszra várok. De bejelentettem az eladónak is (cég), nehogy kifussak az időből. Első körben a kereskedő szerint ez nem rejtett hiba, mert ők se tudtak róla...

@tope: Adásvételi van, meg PTK. Az jogállamban elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- RAM topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és repedt meg, ott jut be a víz. Egyszerre nem sok, de ahogy belül lecsurog, a pótkeréknél szépen összegyűlik. 350-400ezer a márkaszerviz kedvezményes ajánlata. 2+3 év garancia van a kocsin, de ez a téma az első kettőbe tartozik, szóval cumi. Méltányossági javítást kértem, válaszra várok. De bejelentettem az eladónak is (cég), nehogy kifussak az időből. Első körben a kereskedő szerint ez nem rejtett hiba, mert ők se tudtak róla...