- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fiatalabbik kutyánk elmegy bárkivel, ő azért ugat meg mindenkit, hogy felhívja rá a figyelmet, hogy ő is ott van, és csak vele szabad foglalkozni. Az öregebb még a nejemre is morog, ha nélkülem akarja elvinni sétálni.
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni. Gyerekpóráz errefelé is akad, nagyvárosban nem olyan nagy hülyeség az. Bár én jobban bírom azokat a kölyköket, akiket tanítottak jómodorra, meg közlekedni, és simán tolják az ipart már 1,5 évesen a futóbiciklivel a járdán.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni.