Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Karanténom tegnap lejárt, ma már szabad vagyok. Alapvetően pár nap után már semmi gondom nem volt. Némi kóválygó szédülés, enyhe fejfájás még mindig van néha, meg 60 fölé került a nyugalmi pulzusom, de ezt mind betudom annak, hogy 16 napig csak ültem a kanapén, és semmit nem csináltam. Fel is szedtem megint 3 kilót.
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.Amúgy borzasztóan hálás vagyok a kutyáinknak, ha ők nincsenek, és nem mehettem volna ki naponta 3x egy rövid sétára, mostanra teljesen begolyóztam volna.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.