Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Karanténom tegnap lejárt, ma már szabad vagyok. Alapvetően pár nap után már semmi gondom nem volt. Némi kóválygó szédülés, enyhe fejfájás még mindig van néha, meg 60 fölé került a nyugalmi pulzusom, de ezt mind betudom annak, hogy 16 napig csak ültem a kanapén, és semmit nem csináltam. Fel is szedtem megint 3 kilót.
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.Amúgy borzasztóan hálás vagyok a kutyáinknak, ha ők nincsenek, és nem mehettem volna ki naponta 3x egy rövid sétára, mostanra teljesen begolyóztam volna.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb egy hónap, mire edzettségben visszakerülök a betegség előtti szintre, illetve valószínűleg még több, mert amíg nem kapok zöld utat a sportorvosi vizsgálat után, addig csak alapjáraton merek edzeni is.