- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
majd egyszer nézd meg a villanyszámládat is, ott nekem ilyen hatszámjegyű összegek repkednek már.
pedig 3 éve nulláztam, amikor elköltöztünk.Nem tudom, hogy vajon ez még 2030-ban is ott lesz?
VAgy kéne akkor egy ilyen az adóbevallásra is, hogy "Ön 2013 óta egy lakás árát fizette be adóban"
vagy "a csókos haverok 14 ezer milliárdot loptak el 2013 óta", vagy valami ilyesmi.
vagy a benzinkútnál a számlán "gratulálunk, ön egy új autó árát fizette be jövedéki adóba az elmúlt X évben".Ui. amúgy nekem a villanyszámlával az is a bajom, hogy be van sárgázva az egész, és az első szám, amit mindig meglátok, az az, hogy mennyi lenne a számlám, HA NEM LENNE rezsicsökkentés.
és mindig külön keresgélnem kell, hogy mennyi is a csökkentett összeg, mert szerintem nem az van a fő helyen. legalábbis vizuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest