Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Két gyorshajtásom volt eddig. Az egyik alkalmával vasárnap, autópálya fölött keresztben átívelő híd felújítása miatt egy ~200 m-es szakaszra kitett 100-as tábla vonalára még csak 117-ig sikerült lelassulnom. Azért tudom ilyen pontosan, mert azonnal meg is mérték. Ez 30 eur-ba került. A másik 2x2 sávos úton 80 helyett 90 volt, nincs mentségem, siettem, ezért 15 eur-t kellett kicsengetnem. Németek is utálják a trafizást amúgy, pont minap összesítették a kollégák, hogy kinek hány büntipontja van, olyan 4-5 az átlag.
Őszintén szólva ahogy át tudnak tépni a 30-as utcákon, meg ahogy 80-as táblánál letolnak időnként, felőlem trafizhatnának többet is.p
-
EQMontoya
veterán
Hat a magyar mar buntett meg azert, mert atmentem a zebran a gyalogos mogott (csak meg nem lepett fel, de nem kevessel mentem el mogotte).
Szoval a hulyesegert nem kell messzire menni.
Ilyen esetben en diplomatikusan szoktam kozolni, hogy lathatoan nem a kozlekedesbiztonsag javitasa a cel, ugyhogy remelem, a penz kell koszorura. Orok baratsagok kottetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Razer Kraken Kitty USB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó Cooler Master MWE 750 GOLD V2 fully modular táp
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Őszintén szólva ahogy át tudnak tépni a 30-as utcákon, meg ahogy 80-as táblánál letolnak időnként, felőlem trafizhatnának többet is.