- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Pl a lakásárakban. A Dán fővárosban a legkelendőbb helyeken 1 millió € alatt köszönni sem köszönnek. A hozzáadott értékű munkában ahol az ember óradíja a sok - de minden más olcsóbb. Ha nem saját kocsival közlekedtünk volna akkor több lett volna a megélhetés persze ha elfelejtem hogy ott egy flakon sampon 2,5 itthon meg majd 4 € volt. Mi több ott rendszeresen (gyk ha nem nappal a csúcsidőszakban mentem) tankoltam forintosítva 10-30Ft-tal olcsóbban, jobb nyálat.
MOD
Most ópeneltem a 2019 Q4 banki költségkimutatását: negyed év alatt 27'900ft csak a forint számla költsége. Nincs benne a dombornyomott kártya. Nincs benne az € számlánk. Szlovákiában a céges számlára ennyi az éves költség, privátra meg kb 5 év teljes kártyadíjával ennyi. De lehetne napestig sorolni - nem szeretnék vitát abból ami felett nem tudunk megegyezni, így elfogadom a Te igazadat és elismerem a tévedésem

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest