- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem:
- tisztazd le magadban, hogy mi a problemad es mi a celod (pelda: problema, hogy jotekony jelleggel aldoztal idot es kozvetve penzt valamilyen celra; cel pedig az, hogy a koztetek levo viszony tovabbra is jo legyen, es ne maradjon benned tuske... de ez csak pelda, lehet mas is)
- kozold vele a problemad es a celod, es tisztazzatok, hogy a cel kozos-e
- ha van otleted, akkor azt, hogy szerinted hogy lehetne elerni ezt a celtJatszmazni semmikepp sem erdemes egy ilyen helyzetben (se). Mondhatsz egyszeruen annyit, hogy 'lattam, hogy a Vateran eladtatok a gepet, amit osszeraktam a gyereknek; igazabol en azert fektettem ebbe energiat, hogy a sracnak jo legyen, es meglepett/rosszul esett, hogy eladtatok'.
De a lenyeg tenyleg az, hogy tisztazd, hogy mit akarsz elerni.
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyszer jártam már hasonló szituban (ennyire nem volt meredek, eladni nem akarták, csak kölcsön kellett egy noti pár hétre, amíg nem vesznek az elromlott gép helyett újat, de aztán inkább nem vettek, ez meg hónapokig ott ragadt). Én rákérdeztem, hogy megvan-e még a gép, mert pont szükségem lenne egyre, és nem kéne vennem, ha visszaadják végre. Szó nélkül visszakaptam pár napon belül. Közben asszem vettek is amúgy valami jó kis 90k-s vadiúj notit.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha biztos vagy benne, hogy ugyanaz a gép volt, és nem buktál rajta sokat, akkor szerintem nyelj egyet, és legközelebb ne tégy nekik hasonló szívességet.
Vagy szóba hozhatod, hogy kellene egy kis pénz, mert likviditási gondjaid akadtak, és hogy tudnak-e már fizetni a gépért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Spórolós topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest