Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
ha ónosesőt ígérnek, én mindig leveszem a kocsiról a kajakot és akkor nem fagy rá

Mifelénk (Kisalföld) is volt hó, olyan 2-3 centi lehetett, de nagyon vizes volt, tehát az a 3 centi simán összelapítható volt 0.5 centire. Azért egy ülő kutya méretű hóembert tudtunk építeni a gyerekekkel az udvarban. Ma reggelre csak ő maradt hó-hírmondónak (igaz, kissé lefogyva és hátradőlve), mert a füvön ami volt, mind elolvadt már.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az tetszett szombaton, hogy elkezdett szemetelni hol egy kis eső, hol egy kis havaseső, apró szemű hó, erre az útkezelők kizavarták az összes hókotrót kiszórni vagy 100 tonna sót. Amúgy ez még jó is, hiszen alásózás néven fut, alapvetően van haszna. Igaz, ha ugye ma reggel -10 volt, ott már a só sem segített, de legalább túrni nem kell, az tény.
Viszont az alatt a 10-15 km alatt amit még ezután mentem az úton autóval, olyan szórást kapott a kocsi alja, hogy nem értettük egymás beszédét. Gyakorlatilag sóágyon közlekedtünk. Áldom az eszem, hogy tavaly megcsináltattam az alvázvédőzést, de gyanítom ez a pár km a felét simán leverte. Utoljára homokszóró berendezés mellett éltem át ilyet, igaz, ott követelmény volt a fémtisztára szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest