Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Ja nem, én nem futok, ez csak amolyan metaforikusan értelmezett dolog volt
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Amd Radeon RX 6650 XT - Kipróbálási lehetőség
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.