Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Neem, egyáltalán nem szándékoztam technikai részletekbe bocsájtkozni, láttam már tőled ezt a vitát jópárszor. Viszont szerintem a saját pozíciódat gyengíted azzal, hogy láthatóan komoly ellenszenvvel viseltetsz a dízelek iránt, olyan vehemenséggel ami messze túlmutat a tények nyújtotta táptalajnál.

A vizuális környezetszennyezés pedig legalább egészségkárosodást nem okoz.
Na de kérlek! Így lesöpörni egy mozdulattal a mentális betegségeket? Mi van ha emberünket a dízelbűz nem zavarja, de a depresszióval folytatott harcát végül zebránál várakozva, egy elsuhanó Mini látványa miatt veszíti el??
... nekem valahogy mindig sikerül olyan társaságba kerülni...
Dolák Sanyi vagy 20 éve megmondta már, hogy hason ló a hason lónak örül.

-
válasz
parandroid
üzenetére
A hatarertekek megitelese valoban rossz. De erre n8ncs megoldas hiszen meg a nemeteknel is az van h a legoregebb benzines is zold plakett alatt fut hiaba szennyezobb mint egy eur6 dizel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest