Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Hát amivel Te foglalkozol, ott igen, de a harmadik melóhelyen dolgozva 6 év alatt egy problémát láttam, amihez jól jött egy kis szabtech.
Viszont szerintem annyira borzalmasan oktatják, hogy ha jelest kapsz belőle, akkor se lesz lövésed sem, hogy mire való.
Prog eleje nálunk már C és C++ volt, az szerintem nem volt vészes, analízis sem. Diszkrét matek azoknak volt szívás, akik nem kaptak rendes matek oktatást középiskolában. Adatbázisokból volt vérengzés, de az kellett is, így is túl sok adatbázist látok mínusz harmadik normalformaban. -
concret_hp
addikt
szabtechet konkrétan 5* vettem fel (most az más kérdés, hogy az első 3 alkalommal kb. abban bíztam, hogy hátha a megoldást osztják ki a feladatlap helyett
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), azon kívül 2 tárgyból voltam kereszten, a bsz szigóm 2 nap tanulással majdnem 5ös lett, akkor én most csíra vagyok?