Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ez mind úgy kezdődött hogy szombaton lebetegedtem, vasárnap reggel hívtam (9:30-kor). Sokadik hívást követően visszahívott, közöltem vele hogy beteg vagyok. 15 percben taglalta hogy nincs helyettem ember, várjuk meg a hétfőt. Hétfőn hívom hogy még mindig változatlan az állapotom, levetetnék egy teljes vérképet és egy orr-torok mintavételt. Jóváhagyta, de TP-re ne menjek, várjuk meg a szerdát. Ma hívom hogy még mindig nem jó a helyzet, mintákat levették, de valószínű TP lesz. Újabb 10 perc hogy nincs helyettem ember, hogy gondoltam ezt, és társai. Illetve hogy maradjunk annyiban hogy péntek éjszakára rendbe jövök, és megyek éjszakás műszakban az osztályomra. Milyen érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest