Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem értem, hogy miért baj ez. Szerencsére ezen kívül még millió egyéb dolog van a világon, ami úgy humoros, hogy közben nem teszi tönkre az embereket és életeket. Sőt, ha jól látom kettőnk közül neked feketébb és fehérebb az ábrázatod.

Egyébként egy fél órája láttam a So You Think You Can Dance 4. szezonjának ma este bemutatott első válogató összeállításában egy "táncost", és még mindig el vagyok ámulva tőle, egyszerűen hihetetlen ahogy mozog. DVR-on megvan, de kicsit körülményes gépre átvenni, remélem holnapra valaki feltölti YouTube-ra.
MOD: már fenn is van, de csak egy gyenge kamerás felvétel, nem akarom elrontani vele az élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest