Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Tudod én csak azt nem értem (már sokadjára), hogy miért panaszkodsz állandóan. Nagyon sokan összetennék a két kezüket, ha lenne saját lakásuk jó panorámával, jó állásuk szép mid-6-figure fizetéssel... te meg ilyen apróságokon vagy kiakadva hónapokig (sok más dolog mellett), mint a fűtésszámla. Ez is az élet szükségszerű velejárója, vagy kifizeted, vagy behajtják rajtad. Ha esetleg elköltözöl biztos vagyok benne, hogy ott is találsz valamit, amiért elégedetlenkedhetsz majd.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed az én életem tökéletes, mégsem hallasz panaszkodni. Megtanultam együtt élni ezekkel, és nem is idegeskedem miattuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest