Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nem értek a lovakhoz, Apám nyulakat tartott
Biztos van valami technikai magyarázata a dolognak - de sajnos sosem foglalkoztam annyit digitalizálással, hogy el tudjak mélyülni a szakma rejtelmeiben 
Annak idején pár kazettát én magam kíséreltem meg átmenteni az új korba és hosszú délutánokat töltöttem el a Sound Forge nevezetű szerkesztőprogival, de aztán türelem hiányában abbamaradt a projekt...
Egyszerűen kifeküdtem a zajszűréstől - az automata szűrést nem sikerült úgy belőnöm, hogy teljesen megfeleljen annak, amit elképzeltem, kézzel pedig egyenként végigmenni minden egyes számon...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos van valami technikai magyarázata a dolognak - de sajnos sosem foglalkoztam annyit digitalizálással, hogy el tudjak mélyülni a szakma rejtelmeiben