Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Meglenne a rugalmasság mindkét részről, gond nem lenne, de ugye, ahogy a másik topikban a debreceni főszarvas elmondta, mindenkinek csak jogai vannak. Rugalmasság, kultúra, ennyi. S nem kell senkit sem kitiltani sehonnan. Megnézném hol lenne az államháztartás a dobozonkénti többszáz forint nélkül. Ez minden "civilizált" országra érvényes. Ezzel részemről befejeztem, kommenteket elolvasom, de nem szeretnék reagálni rájuk.
ng2: Párnának jobbak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: Remélem meggyógyul, az ember hamar megszereti ezeket a nyavajás állatokat s nagyon tudnak hiányozni.
Bár én nem vagyok macskapárti... -
Verus
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Én értelek, hidd el. Gondolom, hogy unod és a tököd is kivan már velük.
Én másképp kezelek minden helyzetet mint mások. Én is tudok bosszankodni a dolgon, de mi értelme van? Ők diszkrimináltaknak érzik magukat, persze hogy nem állnak arrébb. Tudod már csak a büszkeség. De akkor sem emelek hangot az ellen, hogy ne cigarettázzanak az úton vagy akárhol is. Meg kell tanulni együttélni....És ebben az országban ez nem megy, egyik oldalról sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPad topik
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár én nem vagyok macskapárti...