Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
csapos, fehérholló, bubu: köszi szépen.
kolombusz: akkora méreteknél már nem biztos

winner: neked is
meg mindenkinek. -
ngabor2
nagyúr
az égés az egyik legkellemetlenebb sérülés, különösen, ha nagy felületen, és érzékeny részen történik. csak a hűtés és a fertőzésektől való megvédés segít, a szervezetnek kell rendbehoznia magát. ha meg elfertőződik... akkor bőrátültetés. nem egy kellemes dolog, bár szerencsére még nem volt benne részem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hogy is mondja a nép bölcsesség? "az is hülye, aki húsvétkor kocsmába megy..."
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
rain... de nem ice, vagy snow

I wanna know have you ever seen the rain (nem igazán tetszik ez a szám a Ramones előadásában se, de elég sokat hallgattam annak idején...)
szia saslány! dobd fel a hangulatot, mert jelenleg a bányászbéka hátsóját lesi.
-
ngabor2
nagyúr
ejj, de fagyos lett a hangulat, gyerekek. nem szeressem az ilyent.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha már nap száma... akkor ez.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a nyúl, vagy a csoki?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a csokiból se?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
hááát, aki kiskanállal eszi az almát...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
a %-ot átalakította %25-re. így a %20-ból %2520 lett... cseles. a köv. linkelésnél már %252520 lenne

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
az első kép naaagyon ott van, nem gondoltam volna, hogy épp te linkeled.
az utolsót meg továbbra is, és ismételten köszi, nagyon jól szuperál. paszabra is jön. és te?
-
ngabor2
nagyúr
mindenki telezabbantotta magát, oszt deglik? lehet, hogy nekem is ezt kellene tennem...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
nyelvi, vagy nyelvtani babonák a könyv címe asszem. a nyelv folyton változik, ami ma hiba, holnap megtűrt, holnapután támogatott forma.
én nem olyan rég jártam középsuliba meg egyetemre, ott nem vették jó néven azt a pici karikát a K körnékén. volt °C, esetleg néha °F, de szigorúan csak K, fok nélkül. hogy mióta, azt nem tudom, ez ügyben hiszek neked.
no, közben meg is lett: Szepesy Gyula: Nyelvi babonák mindjárt az első pont.
de asszem én most ilyen korán lelépek a net elől, mert a 80 mega hamar lepereg, és messze még a hónap vége. további jó offolást, és kellemes húsvétot. holnap leszek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
#12740... az a pici kör bizony fok jele...
a " mindig ki lettünk javítva" pedig teljesen jó magyar megfogalmazás, a "germanizmus" ezen megjelenése, és ezen szófordulat tűzzel-vassal való irtása legalább olyan értelmes, mint a spanyol inkvizíció vót... valamikor.
és ezt nem én mondom, hanem annak idején Lőrincze Lajos, meg Grétsy László.
ha már tanítunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
a kelvin az nem fok. mindig ki lettünk javítva, mikor kelvin helyett kelvin fokot mondtunk.
amúgy üdvözlete mindenkinek. ma olyan jól szituált zivatar volt errefele (villámlással, dörgéssel, mg jóféle hideg esővel), hogy csak néztem. meg van hülyülve az időjárás. kíváncsi vagyok, hogy augusztusban tényleg fog-e fagyni

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
hát mikor fúrjon szegény, húsvétkor? nyomjál pillanatragasztót a kulcslyukba, az akkor fog megkötni, mikor beledugja a kulcsot...
vagy uszítsd rá a macskáidat.
a nagybőgő az a túlméretes basszusgitár, amit hosszú pengetővel pengetnek?

no jó, én húztam haza vidéki birtokaimra, csinálni kell a húsvéti menüt (sonka, kolbász, töltötthús, sárgatúró). majd estefele leszek. és ezt vehetitek fenyegetésnek.
-
ngabor2
nagyúr
asszem én is álomra hajtom szakállamat, by
-
ngabor2
nagyúr
brb
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
tavaly a táborban, asszem a 2., vagy a 3. reggel szólta el így magát az akkor már kopasz lajosunk.
de a legjobb beszólása akkor is az volt, ami egy darabig aláírásom is volt: "ez egy jó hely, van mentolos hubba-bubba a piszoárban".
látod, mikről maradsz le azért, mert nem mozdulsz ki?
-
ngabor2
nagyúr
megy a mobilos net a picinotin

-
ngabor2
nagyúr
ááá! mikről maradtam le, hogy csak most hallgatom az aurórától a tinibálvány c. számot...
t1: én is ezt mondom, itt figyel már régóta a vinyómon, csak sose jutottam el addig, hogy meghallgassam.
bináris 10: én is majdnem így vagyok, de én legalább elfoglalom magam. fűtés lesz, úgyis segíteni fogok a sütésben/főzésben, meg néha haza is kell menni itthonról...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
mindenkinek ott fáj, ahol a leggyengébb.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
sok rosszarcú topikgyilkos...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelet népek, megyek dógozgatni.
-
ngabor2
nagyúr
jó éjszakát, további jó szexelést, izé, fórumozást, a holnapi

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én se tudom, mit egek holnap. bár nem vagyok vallásos, olyan családból származom. bár hamvazószerdán is valami sonkás akármit kajoltam, holnap asszem maradok a győri jó reggeltnél. amúgy is szeretem.
-
ngabor2
nagyúr
szerintetek jó üzlet volt egy wlan kártyáért cserébe kapni 30 db, erjesztett árpalé ideiglenes tárolására kifejlesztett üvegedényt?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hehe, most pont a teljes diszkográfiájuk van a plélylisztben...

hmmm... utána meg beteszem az auróra diszkográfiát. mert az jóóó!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
ismerős helyzet. nekem is kilátásban van a köv. 2-3 hétre az absz nulla anyagi jólét... de legalább utána már az ígéretek szerint talán lesz valami.
vannak tartalékok, amikhez egyelőre nem akarok hozzányúlni, tehát ha úgy vesszük, a csődtől még odébb vagyok, de a költekezésről egyelőre le kell mondanom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
egy kis zsenge nitrálóeleggyel (cc. kénsav + cc. salétromsav 1:1), 1 hétig ecseteltem nagyjából naponta. ha kicsit begyógyul, akkor annál is folytatom, most csak a másik 2 fogja kapni a jóóót.
LN is jó lett volna, ha kisebb korban elkapom... most ismét lesz esély, ha megint nekikezd. az a baj, hogy így ránézésre van vagy 6-8 gyökere.
-
ngabor2
nagyúr
no, ma délelőtt ismét sikerült szétbarmolni az ujjam. túl nagy volt a szemölcs rajta, mikor elkezdtem leírtani. a fele már elkezdett feljönni, mindenbe beleakadt, leszedtem... beleszakadt. iszonyú szar úgy dolgozni oldószerekkel, hogy a baj mutatóujj nem használható.
varnyú: én is úgy vagyok: a nyelv, és a nyelvtan csak egy eszköz. célja, hogy a másik megértse, mit akarsz. cifrázni, csak a helyesírásra meg a sok sallangra figyelni felesleges.
-
ngabor2
nagyúr
szervusz nép.
visszaolvastam, és látom, sokmindenről lemaradtam... így jártam.
valaki nem tudna gyártani néhány "bunkónak lenni JÓÓÓ!!!" feliratú pólót? olyan szívesen megajándékoznék vele pár embert a melóhelyen...
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
no jó éjszakát minden szépségnek és a többieknek is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
inkább nem.
verus: biztos, hogy nem te vagy, mert ő nem ért a géphez. abszolút. ja, és ő olyanokra büszke, amit más inkább elhallgatna, esetleg szégyellne...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
kiderült, hogy a "főnökasszonyom" egy mocsoxemétláda. amit már korábban is sejtettem, de ma teljes bizonyossággal kiderült.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
most mondjam, hogy már megszoktam?

nyuszi: valszeg április 4-én délután. feltéve, ha megyek lövöldözni. csülökpörkölt mellé kell a palacsinta. a pipa mellett el fog az is fogyni, amíg a többieknek kiosztom az előkészületi feladatokat (hagymapucolás, szalonnaaprítás, fa előkészítése, stb)
a hús aprítását magamra vállalom, meg a főzést.Verus: látod, megy ez, mint az ágybakarikacsapkodás

-
ngabor2
nagyúr
szervusztok népek és többiek!
most nem tudok semmi értelmeset írni, értelmetlent meg nem akarok.
-
ngabor2
nagyúr
unatkozok... de legalabb nemsoka irany haza, holnap Meg nem melozok

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez olyan, mint a make love not war... vagy kockaváltozatban: make bzImage not war...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
pedig ha nem jönne közbe semmi, akkor kedd lenne. de tényleg jó eséllyel közbejön a hétfő. a hétfő monnyon le!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezt pont te mondod?

bubu: merthogy? az lett mindig teljesítve, amit kértek. hogy nem tudnak rendesen kérni... az az ő bajuk.
kuka: régi, de nagyon ütős. a montipályton filmek sose mennek ki a divatból. az élet értelmét megint meg akarom nézni, csak nem tudok rá időt szakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- BestBuy topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektronikus zene topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)