- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
Azóta ezen gondolkodom, hogy mi az amihez nem jo a természetes fény, csak az irányított mesterséges. Mondjuk fénykép előhíváshoz esetleg vagy kannabisz termesztéshez..
talán gyémánt válogatáshoz...
Biztos szokás kérdése, én nem nagyon tudom elviselni ha egy lakás túl sötét. Igénylem a fényt a napfényt.Na és most szerkesztésben kipróbálom milyen az hogyha nem kézzel gépelek hanem hangosan próbálok írni. Egyelőre marha jó már csak azt nem tudom hogy hogy lehet vesszőt tenni vagy pontot a mondat végére mert ha nem kézzel teszem a pontot akkor nem tudja hogy mikor van a mondat vége pont pöttyös mondat vége and finish hát ezt nem tudja kettőspont zárójel bezárva
Hát ez nagyon vicces hogy nem hibázik de azért most egy kicsit kiszúrók vele kurvajó és magától egy beírja na jó azért nem tökéletes de rohadt kicsi a hiba arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Kutya topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
talán gyémánt válogatáshoz...