Hirdetés
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
Integra
üzenetére
A "szavazós-meghívós" fórumok ideig-óráig tudnak csak működni. Az esetek nagy részében pár ember magánbeszélgetése lesz. Ami akár MSN, GTalk, email, stb.-ben is elrendezhető...
Nem technikai, szociológiai probléma.
A PH! "álszetsége" pedig kifejezett előnyként jelentkezik az index szabadelvűsége mellett számomra, és szerintem az idelátogatók számára is. Kicsit könnyebb elválasztani a búzát az ocsutól
Ha nem tetszik a ~keménykezű moderáció valaki(k)nek, 1000+1 másik fórumot találhat, ahol ez nincs meg.
A crxforum.flix.hu sem szabadabb elvű egyébként. Sőt.
Ha pedig neked is nagyon kellemetlen lenne a PH! fórum, nem járnál ide ennyit.

-
adalbert1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Megírtam a hozzászólást, erre meg nem küldte el és feldobta újból a belépés ablakot...
Szóval az jó ötlet lenne, ha nem csak banolni lehetne, hanem bizonyos topicokhoz való hozzáférési/írási jogot megvonni, így meg lehetne előzni, hogy játszótér legyen pár topicból.
Amúgy meg sok szakmai fórumba már nem is szeretek beírni, pont azért, mert sokszor ha már valamit nem tudsz egyből jön a leugatás, stb...
Meg lehetne valami minimum korhatárt is szabni a regisztráláshoz, vagy IQ tesztet kitöltetni, stb...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a diszkriminációrol beszélgethetünk, én benne vagyok.