- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eddig csak talan cerebellumtol vagy bambanotol hallottam ilyesmit, itt a ph-n. Soha ilyet nem tapasztaltam. Soha ilyet nem lattam.
Latatlanban meg nem kene zagyvasogat osszehordani (foleg hogy az emlitett szoveg kb. 2000 kornyeki is nem kando, hanem gdf, igaz olzat se lattam.)
Amig szemembe nemmondjak interjun, vagy nem latom igy hirdetve, addig nme hiszem el.Egyebkent mocsok nehez mindketto. Mar ha az ember dolgozik is mellette.
En mar csak tudom, dualban nyomom. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
GDF is ilyen mikor infóst keresnek..

-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor tessék, itt van.
-
REDeath
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
lool ezt hol olvastad? és mi az alapja?

Aktív témák
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest