Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
van egy régi vicc, két pasi szomorkodik, mondja az egyik:
- soha többet nem kezdek kézis csajjal
- miért?
- bármit akar hozzámvágni, mindig eltalál... -
-
-
-
-
-
-
válasz
ngabor2
üzenetére
A sárga nagyjából semmire sem jogosít, összhangban azzal, hogy nagyjából bárki kaphat. Nekünk pl. van otthon azon a kocsin, amivel a gépeket szokták kísérni (nem számítógép, rendes nagy gép
0 idő alatt meg lehet szerezni.A sárga jelentése gyakorlatilag annyi, hogy sokkal jobban felhívja a többi közlekedő figyelmét arra, hogy valami szokatlan megy előtte.
-
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Az oktatáson mondanak néha zöldséget. Tessék letölteni a brfk/orfk webjéről, az a valós.
én egységsugarú readonly usert szoktam emlegetni.. meg okleveles kettősklikkelőt. Aki pedig úgy fórumozik, hogy csak ír, nem olvas (magyarul nem hallgatja meg mások véleményét), az meg a writeonly user...
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha az üzemzavar másokra is veszélyes lehet, akkor miért ne?
-
-
-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ágybetét nyista, marad a dohány

-
Attól függ, mitől fáj. Megfázás jellegűre bayer aszpirin, általában algopiryn, vagy jobb híjján algoflex. Esetleg Saridon vagy Nurophen. A cataflam szerintem dupla lórúgás kategória, az nálam már a nagyon erős szint.
Szoktak még Cavintont is, agyi vérnyomás és érgörcs problémák esetén.
Vagy ha szem irányból jön, akkor sötét szoba és pihenés, majd szemorvos felkeresése, esetleg monitorcsere. De van, hogy a sok folyadék segít (másfél-két liter). -
válasz
venember83
üzenetére
A gyengeáramú villanyászok bibiliáját egy U. Tietze, Ch. Schenk nevű duó írta Analóg és Digitális áramkörök címen. Ebben minden benne van, ami nincs, azt nem nagyon érdemes tudni egy bizonyos szint alatt

Számíts rá, hogy a tárgyalás matematikai része lórúgás jellegű
Pár éve adták ki megint, lehet, hogy műszaki könyvesboltban még találsz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Thrawn
üzenetére
hp dl140-eket nem tudom, lehet-e tuningolni
az itthoni gépemben sose szerettem, a stabilitás fontosabb. inkább kerüljön többe.ngabor2: java... elvileg a server vm képes több szálon futni, ezt illene a kernelnek több magra ütemezni, ha lehet... valamilyen szinten az is gyorsítana, ha az ide, az X meg az adatbázis nem egy magon futna.
-
válasz
Thrawn
üzenetére
most vettünk melóba két procis, 4 magos 2.33-as xeonokkal felszerelt szervereket. Azon se dönget valami nagyon a fejlesztői cucc... Az asztali gépem is új, szintén 2.33-as, de csak két magos. Szintén nem hasraesős. Még elgondolkodom azon, hogy két magos 3 gigás vagy négy magos 2.4-es c2d, ezek körülbelül egy árban vannak...
-
-
-
-
-
-
-
nem láttam a piacon négy magos, legalább 2.66-os notikat, 4-8 giga rammal, két darab 10k-s vinyóval. a hordozhatóság nem úgy szempont nálam, hogy folyamatosan rohangálnék vele, hanem időnként meg kell mozdítani és akkor nem akarom, hogy leszakadjon a kezem, mint egy stacker házzal. Van már 3.6kg-os pc ház is, nem csak 20+ kilós stacker. Árulnak pc hordozására tervezett hevedert, a kocsiig el tudnám vinni benne a gépet...
ezek a nyüves fejlesztői környezetek megzabálnak mindent, amit alájuk raksz...
-
-
-
válasz
neduddki
üzenetére
Én pl. most azon agyalok, hogy vegyek egy táposabb asztali pc-t, ami valamennyire hordozható, vagy vegyek egy desktop replacement kategóriájú notebookot. Csak programozni kellene, semmi másra, szóval sok ram meg erős proci, semmi 3d grafika.
És nem tudom eldönteni, mert egy táposabb pc meg (a lerohadóban lévő monitorom helyett) egy normális tft nagyjából annyi, mint egy notebook. A notebookot könnyebb lenne hordozni, a pc meg valamivel erősebb.
-
-
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
"Én rendszeresen szaladgálok ki egy-egy percre a hideg erkélyre gatyában": mindig váratlanul hazajön a férj?

fokhagyma+hagyma kombó anyós ellen is jó...
Egyébként grapefruit (rendesen hámozva), banán, narancs, kiwi, méz turmixba, oszt vedelni ezerrel. És még finom is.
Aktív témák
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

0 idő alatt meg lehet szerezni.