Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát ha születésétől kezdve kettessel kezdődött a személyi száma, akkor mindenképp. De ellenkező esetben kímélet; egyelőre rám nincs hatással a globális felmelegedés

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Merthogy?
Gyönyörű harmincvalahány éves vékony, de nem sovány, formás, kerek, rövid barna, de melírozott-szőkített hajú, és gyönyörű mélyreható tekintetű szemek. És mikor másodszor visszarohantam már ott volt a 8-9 éves kisfia, de akkoris.mod: jaaaa
nem vagyok én ennyire perverz
lásd: én nem is asszociáltam erre a 3x-ből. A csajról annál inkább, de valahogy le kell írni tudni röviden hogy harminciksz éves.
De ha már egyszer, akkor tuti nem 3x lenne meg.. -
BlacKSouL
addikt
Na, megyek ma munkaügyibe, alig 2 óra várakozás után (2-en voltak előtem!!) bemegyek, beregisztrál a csaj, kérdi adjon-e igazolást, hogy nem vagyok jogosult ellátásra. Mondom naná, pont kell is az EÜ-támogatás igényléséhez. Végzek, rohanok az ocsmányirodába, megyek a lakcímnyilvántartáshoz, azonnal hívják is a sorszámom, elmondják hogy mi kell a lakcímváltoztatáshoz, tulajdoni lap vagy adásvételi kellett hozzá, úgyhogy hazarohantam, levittem ezeket magammal, megnézték, bekérték, és ahogy Jancsi mondta, 5 perc alatt kész lett az új lakcímkártya. Na azzal a lendülettel át a másik oldalra a szoc.ügyes részbe, odaadom a kitöltött több kilométernyi igénylőlapot, minden okés, kéri a csaj a munkaügyis igazolást, odaadom, azt mondja nem jó. ??
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
És ez nem azt jelenti hogy jelenleg nem kapok ellátást? NEM. Nekik az nem jó ami azt igazolja, hogy eddig nem kaptam, és jogilag jelenleg nem vagyok jogosult ellátásra, hanem az kell, hogy JELENLEG NEM KAPOK ELLÁTÁST.
Nemtom mennyire érthető: a magyar állam szerint ha én jogilag nem vagyok jogosult ellátásra, az nem jelenti azt, hogy nem is kapok ellátást, tehát igazolnom kell, hogy habár egyáltalán nem vagyok rá jogosult, valóban nem is kapok.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.
2007.10.08. MagyarországAnnyi haszna volt az egész mai napnak, hogy 2 olyan jó nőt láttam az okmányirodában...
az egyik 3x, a másik 19-20 körüli. Gyönyörű optikai ínyencfalatok. Nyami -
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Saving private Ryan. Az első 20 perc lett felhasználva a MOHAA-ban a 3. fejezetben.
Én a filmet még moziban láttam mikor kijött, asszem iskolamozi volt 4.-ben, aztán rá pár évre kijött a MOHAA, és rémlett, hogy ismerős, de azóta nem láttam a filmet, és aztán megnéztem megint, és tényleg egy-az egyben megvannak bizonyos jelenetek, sőt.. -
BlacKSouL
addikt
Juhúúú, Medal of Honor megy a tévékettőn.
-
BlacKSouL
addikt
R1-nek nem találtam online elérhetőségét(vagy vak vagyok, vagy apróbetűs) roxy-t meg egy időben sokat hallgattuk, de aztán túl el funky-asították, és megutáltam. öö...vagy az nem is az volt? de mondjuk jó ötlet, megnézem azóta mit adnak.

Én egyébként ezt találtam, bár ez sem kifejezetten csak olyan stílus, (most pl nagyon szar megy) de volt közte sok amikbe belehallgattam ami jó volt.Csyppa: Jjaaa, értem.
-
BlacKSouL
addikt
Tudtok valami olyan online rádiót, ahol dreamhouse-t, vagy bármilyen dallamosabb house-t esetleg könnyedebb trance-t játszanak? Fragma, Lasgo, Groove Coverage, Kozmix, Peat JR&Fernando, Jan Wayne, Sylver, Sash.... Ilyesmire gondoltam.
vocal house, na ezt kerestem még
-
BlacKSouL
addikt
Az a jó péntekenként, hogy ha kétóránként beírok is blogolásnak tűnik.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Kiállítják ott helyben? (már nem emlékszem) Nem telik több napba míg elvacakolnak vele? Vagy ez nem olyan mint az útlevél? És nem kell hozzá valami dokument hogy én vagyok a tulaj?
Ocsmányirodába nálunk 1 órát szokás sorbanállni-ülni, jobb esetben.
Na mindegy, akkor ezt hétfőn le lehet zavarni, bár a munkaügyiben is kell várni minimum egy órát, úgyhogy nemtom melyikbe menjek előbb. És még vissza a szoc.osztályra is. Fincsi rohangászás
-
BlacKSouL
addikt
Minthogy augusztus 16-án megszűnt a munkaviszonyom, és letelt a 45 nap is, kénytelen voltam utánanézni a TB-mnek. Az OEP -nél azt mondták, hogy március óta az APEH-el kell szerződni az EÜ hozzájárulás miatt. Tegnap bezúztam APEH-be, mondom mi van, faszi azt mondja, hogy menjek el a polgármesteri hivatalba, ott meg szokták állapítani, hogy (amennyiben álláskeresési támogatást nem kapok) szociálisan rászorult vagyok, és további egy évig, vagy a következő munkaviszony megkezdéséig jogosult vagyok ellátásra. Remek.
Átfutottam a Polgár Jenő úr hivatal..-hoz a Jenő úr...hivatal...-ba. Hogy majd szocpolitilag...
Ott közölték, hogy szociális ügyek csak h-sz-p van. Kiváló.
Ma beslattyogok, nincs sor (csoda) előadom a kínom, mondják hogy kell igazolás a munkaügyiből, hogy nem vagyok álláskeresési támogatásra jogosult, illetve a velem egy háztartásban élők jövedelemigazolása, kiszámítják az egy főre jutót, ami alapján megállapítják majd, hogy természetesen nem vagyok jogosult az ellátásra, és menjek vissza az APEH-be megkötni a szerződést. Pont ahogy eredetileg is lett volna. Áttépek munkaügyibe, ami persze ma nincs, csak hétfőn legközelebb.
Megoldás: Át kell íratnom a lakcímkártyámat a saját lakásom címére, mert most anyámékhoz vagyok bejelentve, és túl sok az egy főre jutó. De ha a saját lakásomban egyedül élek, akkor mivel semmilyen jövedelmem nincs, nem kapok munkaügyiből se "segélyt" se máshonnan, ezért máris rászorult leszek, és kaphatok egy évig TB-ellátást. Vagy a következő munkakezdésemig.

De lehet hogy előbb lesz munkám, minthogy átírják a lakcímemet, amihez amúgyis kéne tulajdoni lap, meg tudomisén még mik. -
BlacKSouL
addikt
Balta és Nyuszi (és Vincent), örülünk?

-
BlacKSouL
addikt
M. Éva Gina
Milyen hülye név lenne már..
-
BlacKSouL
addikt
Hát ja, úgyhogy készülj életed nagy élményére. Az egyetlen hátulütője a bulinak, hogy onnantól priuszos leszel. Nyilván nem olyan mint 10 év szigorítottnál, de pl erkölcsi bizonyítványt nem vagyok benne biztos hogy pár éven belül kiállíthatnak utána. de inkább tévedjek.
-
BlacKSouL
addikt
Utcaseprés ezesetben a tippem.
Reggel 6-kor majd jelentkezni kell ahol mondják, pl a köztisztaságiaknál, ott megkapod a kis kukácskát, a kis seprűcskét, a sárga mellényt, meg egy útvonalat, aztán hajrá, délig oda se neki..
Jobb esetben kapsz egy rutinosabb kollégát, aki helyett majd dolgoznod kell, mert ő 3 és fél órás kajaszüntet tart, meg igen erősen meg kell támasztania a járdát hogy el ne forogjon alatta. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt már nem húzzák, legalábbis nem klasszikus módon, hanem inkább műtik. Legalábbis a fogdokik már a sima, jól nőtt bölcsességfogaktól is paráznak kicsit, ugyanis nagyon hátul van, nagyon mélyen szokott lenni, és könnyen eltörik, beleszakad, és akkor úgyis csak szájsebész tudja meghekkelni. A problémásabbakat meg általában egyből beutalják, mert inkább a sebészet a megfelelő eszközökkel egyszer, minthogy utána még mászkálni kelljen vele többször.
-
BlacKSouL
addikt
Kb 3 éve nagyon bedurrant a bal fölső 4-es vagy 5-ös, aludni is csak algopirinnel tudtam, és csak egy pici szürkeség látszott rajta. Akkor muszáj voltam elmenni dokihoz, aki meglepetésszerűen beinjekciózott(azt hittem töméshez is kell) majd villanás alatt gyökérkezelte. Mire észbekaptam és kérdeztem mi van, már ott tátongott a nagy luk. Aztán egy lendülettel az 5-öst is kezelni kellett, és hát két egymás melletti fog gyökérkezelése kb másfél hónap alatt, nem volt épp kellemetes időtöltés, a végén már jobban fájt a szám az adag érzéstelenítőktől, mint maga a kezelés. Legalábbis a kezelést 5 percig éreztem, az érzéstelenítő meg napokig nyomta ahova beszúrta. Azóta kippkopp nem fájt semelyik hálistennek.
-
BlacKSouL
addikt
Szerencsére nem, csak meglepődtem, meg fura nyelvnek-szájnak.. Nagyon szorosan volt az előzővel, és néha annyira közéjükszorult a kemény hús, hogy néha nem nagyon bírtam kipiszkálni. de most egész laza lett ott a környék, úgyhogy tuti nagyon egymásnak voltak szorulva, és azért pattant le a szallonnabőrt rágva. Remélem nem is fog fájni.
Jancsi: bea

Winner: Az gáz, gondolom túl szorosan vannak hátul. Az a baj, hogy azt alighanem csak szájsebészet tudja megcsinálni. Ami meg nem vidám hely, pedig én már a fogorvost is utálom. Nem az orvost, a helyet meg amit csinál. Meg nekem hiperérzékeny a szám meg a garatom, már ha csak közelíti a körzeti doki azt a hülye lapocskát, már akkor majdnem lerókázom.
-
BlacKSouL
addikt
A hiba ott van hogy kib...ttul kitört egy darab a bölcsességfogamból

-
BlacKSouL
addikt
Hát, ezek szerintem nem ettek már régóta, mert a hasuk dagadásig volt ikrával, és nemtom befért volna-e mellé még bármi. Mindenesetre én is fenntartással kezelem, konkrétan nem ettem meg csak a felét. Majd később ha nagyon gusztusom lesz még a nap folyamán rá, de lehet hogy délután megkezdik végső útjukat a dobozban.
-
BlacKSouL
addikt
jó hát, én is szeretem, de életemben eddig elfogyasztott kb 60-70 konzerv egyikében sem volt még sprotnikaviár
és olyan fura, nem tudtam hova tegyem a dolgot. nagy kidudorodott hassal ott figyelnek az olajban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Thrawn: ja, most már én is utánanéztem. Akkor ezekszerint a többi ehető. Csak nem feltétlenül jó
-
BlacKSouL
addikt
qrva füstölt sprotnikat elrakták ikrásan. egyáltalán ehető a sprotni ikrája? van állítólag olyan ehető hal aminek az ikrája meg mérgező. De ennek ugye ehető.( mindenesetre marha száraz, meg ropogtatós, nem jó enni)

-
BlacKSouL
addikt

-
BlacKSouL
addikt
Na akkor erre rímel az örök klasszikus, bár ha jól tévedek ez az Offok történetében már volt linkelve párszor: Az idei gólyák közül sokan 1985-ben születtek..
-
BlacKSouL
addikt
Háháá, tudtam én hogy megvan valahol: [link] Bár nem ez volt az első és nem utolsó mikor kértem, de végül mégiscsak meghallgattatott

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
nem ismeri meg, vagy nem ismeri még?
Mert nem mindegy..
Most csak úgy eszembejutott az Igazából szerelem-ből az a rész, mikor Billy Mack miután eljött Elton John bulijáról, bevallja a menedzserének hogy őt szereti 20 éve, erre következtet abból hogy mindig együtt voltak, mire a menedzser: "Ez ám a meglepetés. 10 perc Elton Johnnál és máris csatak buzi lettél." Ma volt, olyan jót röhögtem, de ez már anno moziban is tetszett. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Az

Már nem. Kisdobos még igen, de úttörő már nem. Így itthon csak egy kék nyakkendőm van. Illetve nemis, mert anyámnak megvan valahonnan a piros is, mert neki volt tán osztálya ahol kellett(tanár), sőt még múltkor megtaláltam a kisdobos övemet is, meg a sípot. Vagy az se az enyém volt? ... De, az tuti. Mi is van rajta? A zászló, hogy Előre!, meg talán néhány morzejel?
Kakukk: Az csak poén volt. Csak felsejlett előttem egy nagy mellű nagy fenekű csaj képe a lányok sirámai alapján, és belegondoltam, hogy...

-
BlacKSouL
addikt
..fúúú, de van élet...

-
BlacKSouL
addikt
Schildkröt
-
BlacKSouL
addikt
Járt már valaki ezekben a városokban, tájakon(egyáltalán országokban vagy útvonalon) amikben én a nyáron? Ha igen mi (volt) a véleménye? (Főleg Bosznia és Montenegró érdekel, Horvátországban nyilván többen megfordulnak)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Hát az ugye attól is nagyban függ, hogy kiről, vagy miről készültek azok a képek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Shit, I took the red pill..
-
BlacKSouL
addikt
Valami nagyon nincs jól !
Alighanem én vagyok rosszkor rossz helyen.Hűűű, már megint rossz témához nyúltam...ez egyeseket elriaszthat..
Ufo: shut up, sit down, go home! -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mármeg lemaradtam valamiről?
Esküszöm most ijedtemben átolvastam az alapelveket, de nem látom hogy ez beleütközött volna. Vagy de?
Más: Aki ilyennek a tuti beszerzési forrását tudja, az közölje plíz, mert máris ruházok befelé egybe, amint megtudom hol kapható boltban és nem online. Bpest vagy Starján jön szóba. Max Debrecen, vagy Pécs. Vagy Nyíregyháza. (Hol is vannak még szanaszét ismerőseim?) -
BlacKSouL
addikt
baaazmeeeg, sörnyitó gyűrű... áááá, óriási. ez új volt nekem, beismerem...pedig nyitottam már én is ezzelazzal.
ú, a picsába, már megint piálásról pofázok
és még csúnyán is beszélek.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nos?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Esetleg le tudod tiltani egyszerre:
Futtatásban indítsd el a gpedit.msc eszközt, keresd meg a Számítógép konfigurációja/ Felügyeleti sablonok/ Rendszer ágat, itt engedélyezheted egyszerre az Automatikus lejátszás kikapcsolását, engedélyezését, vagy a nem konfiguráltat. De olvasd el hozzá a magyarázatot is.
Szerintem egyszerűbb a TweakUI-ben meghajtónként vagy cd és eltávolíthatók kezelése. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát aktív meghajtónál van egy olyan lehetőség(vagyis ha épp bent van a pen.) hogy Tulajdonságok-ban Automatikus lejátszás-fülön a milyen műveletet hajtson végre, és megadod neki hogy semmilyet, és ezt beállítod az összes méfia-típus, Zenei, kép, vegyes, stb-re is. Elvileg ennek le kéne tiltania, de félek hogy nem 100%. Valahol megvan hogy hogy lehet tutira progi nélkül, de most nem találom. TweakUI meg igen hasznos funkciókat rejt, és többek közt ezt is be tudod állítani egy helyen az összes meghajtóra.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tiltsd le a meghajtó autorunját. Powertoys TweakUI-val csináltam én is mikor egyszer kaptam egy autorun vírusos pendrive-ot kölcsön.
mod: mondjuk ez csak állandó gép esetén megoldás, de ha a pendrive-ról törölsz minden autorun-jellegű fájlt, akkor szerintem megszűnik a dolog. Ugyanolyan elvű, mint a cd-ken az autorun. -
BlacKSouL
addikt
Más: Mikor a nyári túrán Montenegróban voltunk, és a legnagyobb és legpörgősebb tengerparti városban Budvaban szálltunk meg két éjszaka, az első éjszaka, miután éjfél körül beértünk a városba, majd úgy fél2 körül találtunk szállást az orosz maffia szállodájában, a Hotel Olgaban az egyetlen helyen ahol volt szabad szoba az egész városban, viszont rajtunk kívül senki más nem volt, és aztán bementünk még a tengerpartra sörözni, meg mászkálni, és ezekután hajnali fél 5-kor hazaestünk...na ekkor láttam/hallottam ott a tévében a következő zenét/klipet: Klip Az akkori hangulatomat teljesen visszaadja, a helyhez is illik, és az emberek mentalitása alapján már-már Albániában éreztük magunkat, és csak és kizárólag egyféle sört lehetett kapni, ráadásul a szállodák kivételével az egész városban nem volt víz...na ilyen fíling mellett maradt meg bennem ennek a fülbemászó zenének a dallama
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Válassz egy témát, és esküszöm kitárgyaljuk, ha csak ez a gond.
És mindenki más is aki rídonli módban van, vagy még abban sem: dobjatok fel bármit, és lesz miről beszélni.
Csak mikor nagy a hallgatás, és van aki azért nem jön beírni mert nagy a hallgatás, és más sem ír, akkor mit tegyek? Heidelberg munkásságáról kezdjek el blogolni magammal?
Továbbá teljes absztinenciát fogadok mostantól, és még a cölibátus nehéz terhét is vállalom(bár nemtom ez mennyire tűnt fel bárkinek is, már egy ideje nyomja vállam
) És még csak említést se fogok tenni az emberi szükségleteimről. Se arról amit kielégíthetek, se arról amit muszáj kielégítenem, de még arról sem amit nagyon szeretnék kielégíteni.
aki pedig ivásról, baszásról, nőkről vagy piáról egy szót is ejt, azt beárulom modkerben és kérem hogy egy jelképes tempban táblával a nyakában engedjék szabadon onnan.Ez amolyan félig vicces hsz akart lenni..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hát nekem tetszik hogy kinyíltak a leheőséget, akinek meg jobb a régi, az ugyanúgy tudja használni, hogy Link gomb, cím beír, leokéz, aztán beírja hogy "link" és kész. 4 plusz karakter, és így majdnem ugyanaz mint volt.
[link]<- de kis tökörészéssel tök olyan mint volt -
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Az "Itt szóltam..." uccsó saját hsz-hez ugrása tetszik
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Fujifilm X
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem vagyok én ennyire perverz
lásd: én nem is asszociáltam erre a 3x-ből. A csajról annál inkább, de valahogy le kell írni tudni röviden hogy harminciksz éves.
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.

Mert ha nem akkor barnul a gatyó