Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki, meddig lehet fizetni azzal az ezressel, amiben nincs az az új fémszál vagy mi?
-
ToBeY
nagyúr
Úgy tudom lehet hivatalosan sötétíteni csak az első ablakot nem teljesen.
ps: Meg is van.
személyautók hátsó oldalablakaira és a hátsó szélvédőre bármilyen sötétségű, az első oldalablakokra legalább 70 % fényáteresztő képességű fólia ragasztható. A szélvédő lehajtott napellenzőkkel takart részének alsó vonaláig lehet sötét, a fennmaradó részére legalább 75% os fólia kerülhet de mindennek feltétele, hogy a fólia rendelkezik H engedélyszámmal.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Én is Intel-re cserélem ősszel a mostani AMD configom

-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki azt a számot, vagy e-mailt, amin panaszt lehet tenni a sziget miatt?
-
ToBeY
nagyúr
Békáson simán lehet hallani a szigetet... Nem úgy van hogy végeztek zajpróbát, és lehalkították?
-
ToBeY
nagyúr
Nekem 218 a max,de abból 1 ugrás 136 volt

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest