- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
Aktív témák
-
Road Runner
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
lehet , hogy jo otlet, de csak europai szemmel
itt maskeppen gondolkodnak az emberek
mas a felfogas
10 ev es meg csak kezdem erteni en is
amugy tenyleg eszmeletlen gepeket csinalnak es mennek vele
persze azert bizonyos szabalyok itt is vannak, sot vannak allamok ahol meg muszaki vizsga is kell
aztan jol meggondolod, hogy szar kormanyt szerelsz-e be, mert ha balesetet okozol, mondjuk csak anyagi kar, akkor tizszeresere felmegy a biztositasod, ha szemelyi serules is van akkor a gtyad is ramehet, ha halalos a baleset, akkor 20 ev borton -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
a csannelt nézegetve, amcsiban elég az, ha a lábadon megállsz, aztán semmi nem érdekli őket(sherrif), pont az ilyen barkácsolók miatt...
(egyedi autoépítő= gyári alkatrészekből, kittekből összeheftel egy járgányt, csak van benne chevy,trabi,merci, mini alkatrész is LOL!)
más: konkrétan voltam már olyan szituban, hogy láttam, hogy lát engem, de esze ágában sem volt megadni az előnyt, mer' a vim-es doboz ugye nem is számít (nem mintha a piros mackósajt számítana)...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest