Hirdetés
Aktív témák
-
Road Runner
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
lehet , hogy jo otlet, de csak europai szemmel
itt maskeppen gondolkodnak az emberek
mas a felfogas
10 ev es meg csak kezdem erteni en is
amugy tenyleg eszmeletlen gepeket csinalnak es mennek vele
persze azert bizonyos szabalyok itt is vannak, sot vannak allamok ahol meg muszaki vizsga is kell
aztan jol meggondolod, hogy szar kormanyt szerelsz-e be, mert ha balesetet okozol, mondjuk csak anyagi kar, akkor tizszeresere felmegy a biztositasod, ha szemelyi serules is van akkor a gtyad is ramehet, ha halalos a baleset, akkor 20 ev borton -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
a csannelt nézegetve, amcsiban elég az, ha a lábadon megállsz, aztán semmi nem érdekli őket(sherrif), pont az ilyen barkácsolók miatt...
(egyedi autoépítő= gyári alkatrészekből, kittekből összeheftel egy járgányt, csak van benne chevy,trabi,merci, mini alkatrész is LOL!)
más: konkrétan voltam már olyan szituban, hogy láttam, hogy lát engem, de esze ágában sem volt megadni az előnyt, mer' a vim-es doboz ugye nem is számít (nem mintha a piros mackósajt számítana)...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs