Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Király, gratulálok, látom lépdelsz felfelé a ranglétrán.

Nos ha fjordot akarsz látni, akkor jó hírem van: norvégia szinte teljes partvidéke az. Ajánlom Sandefjordot (ott is van egyébként reptér, és hajókikötő) , kb 100 kmre van oslotól, az már rendes fjordos vidék. Vonat van, a kölyökképednek ksözönhetően szerintem még be tudod azt is adni, hogy diák vagy (nem nézik).
Szállás változó áron van, adok címet [link], ahova érdemes írnod, kinn élő magyaroknak , nagyon segítőkészek, biztos segítenek olcsóbb szállást találni. Egyébként a szállások valóban nem olcsók. (nekem egy 9 nm-es szobácska volt ~45E ftnak emgfelelő korona)
Osloban egyszer voltam, a pályaudvaron és környékén. Ott voltak nagyon jópofa tigrisszobrok
A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.