Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Király, gratulálok, látom lépdelsz felfelé a ranglétrán.

Nos ha fjordot akarsz látni, akkor jó hírem van: norvégia szinte teljes partvidéke az. Ajánlom Sandefjordot (ott is van egyébként reptér, és hajókikötő) , kb 100 kmre van oslotól, az már rendes fjordos vidék. Vonat van, a kölyökképednek ksözönhetően szerintem még be tudod azt is adni, hogy diák vagy (nem nézik).
Szállás változó áron van, adok címet [link], ahova érdemes írnod, kinn élő magyaroknak , nagyon segítőkészek, biztos segítenek olcsóbb szállást találni. Egyébként a szállások valóban nem olcsók. (nekem egy 9 nm-es szobácska volt ~45E ftnak emgfelelő korona)
Osloban egyszer voltam, a pályaudvaron és környékén. Ott voltak nagyon jópofa tigrisszobrok
A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A királyi palotát sajna nem láttam (siettem párom elé) , de szerintem kihagyhatatlan. De a fenti linken szerintem segíteni tudnak, mit érdemes megnézned.