Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tévedtem el, ez nem segítségkérés volt, hanem panasz. Minthogy most mást nem tudok mint panaszkodni. Eh, tényleg elkelne egy liftes túra. Lehet hogy emiatt vagyok feszült.
Winner: Ha ráfrissítek, akkor másik sorban, vagy másik oszlopban talál hibát. Ráadásul lassú, szét van esve, és nem képesek egy nyamvadt képszervert odaállítani. Szar az egész, már egy ideje én se szeretem, csak néha mikor keresek valakit, akkor felhúzom magam rajta.
mod: frissítettem: XML-feldolgozási hiba: token nincs bezárva, 41. sor, 2073. oszlop
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Elden Ring
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hardcore café
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- CSR Racing 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest