Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
válasz
burgatshow
üzenetére
node csak meglett, ezek szerint nem Ők voltak, még jóhogy nem szólítottam volna le őket vagy ahogy a SzarvasÚr tanácsolta, nem kezdtem el bádogembert kiabálni, igencsak furán néztek volna rám
no, asszem a hétre ennyi mert szabin vagyok, indulás Abaliget Szigetvár meg a rossebtuggya.Ja, a Balatonról egyedül vezettem már vissza teljesen, hát nem ügyi vagyok???
. És még előztem is meg mindenjáccott ahogy kell, igaz az asszonyba néha meghült a vér, de karcolások és infraktusok nélkül hazaérkeztünk frankón
há nemügyi ez a Jánoska??
isten áldjon evribádi, oszt rosszalkoggytok ahogy illik 
PazsitZ : Képzeld el, nemcsak megmostam, hanem ki is áztattam rendesen, bár ez a szöveg aszongyák lehúzza az off szintjét, úgyhogy a héten legyetek szívesek építeni az offot, hogy jövőhéten legyen mit újra leamortizálnom, Whaskez, ez neked is szól hadd tanuljak
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
no, asszem a hétre ennyi mert szabin vagyok, indulás Abaliget Szigetvár meg a rossebtuggya.Ja, a Balatonról egyedül vezettem már vissza teljesen, hát nem ügyi vagyok???
. És még előztem is meg mindenjáccott ahogy kell, igaz az asszonyba néha meghült a vér, de karcolások és infraktusok nélkül hazaérkeztünk frankón
há nemügyi ez a Jánoska??
isten áldjon evribádi, oszt rosszalkoggytok ahogy illik