Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bazsesz

őstag

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam most a magamét.

Szal az a sztori, hogy van nekem egy ASUS A6U-5050 notebook-om. tudni illik, hogy abban 64 bites AMD Turion proci van. Namármost x64-es XP driverügyileg halott, monom sebaj, majd lassan várható MSDNAA-n az x64-es Business Vista, a sima úgyis felismert mindent, hátha a 64 bites is.

Szal most az a szitu, hogy fenntvan, leszedtem. Feltelepítettem, és itt jöttek az anyázások. Ugyanaz a kép, mint x64-es XP alatt, sokmindent nem ismert fel. Nembaj, onlájn megnézzük. A helyzet elszomorító: semmit sem ismert fel onlájn. Megnéztem, intel honalpja:

Title Ver.# Date
    2. Intel® PRO/Wireless Drivers [10.6.0.1_VT_130279.ZIP] (3554KB) 10.6.0.46/9.1.0.115 1/24/2007 Download
    Drivers - Intel® PRO/Wireless 3945ABG/2200BG/2915ABG Network Connections on Microsoft* Windows* Vista

OS:Windows Vista* Business, 32-bit version, Windows Vista* Business, 64-bit version, Windows Vista* Enterprise, 32-bit version, Windows Vista* Enterprise, 64-bit version, Windows Vista* Home Basic, 32-bit version, Windows Vista* Home Basic, 64-bit version, Windows Vista* Home Premium, 32-bit version, Windows Vista* Home Premium, 64-bit version, Windows Vista* Starter, 32-bit version, Windows Vista* Ultimate, 32-bit version, Windows Vista* Ultimate, 64-bit version

Magyarul a driver támogatja az iPW 2200BG kártyát, illetve tud okoskodni Vista Business 64 bit alatt. Szituáció: driver megnyit, és csak a 3945ABG-t támogatja 64 bit alatt...

És több órányi gugli se segített :(

Most akkor jön egy merészi kérdés: mi a f*'nak adnak ki egy notit 64 bites processzorral, ha nincs hozzájuk 64 bites driver még csak gondolatba sincsen? Mi a f*'nak parasztvakítanak, meg vágják át a júzert, hogy 64 bit, mikor tulajdonképpen ha akarnám se tudonám kihasználni, mert a noti nem minden funkciója elérhető 64 bites Win alatt. És akkor befejezésképpen: mi a f*'ért fizettetik ki az emberrel azt a többletpénzt? (amikor én vettem több mint 20k-val volt ez drágább, mint a mobil sempronos noti ugyanilyen felszereltséggel).

Így hát maradhatok a 32 bites XP-nél,amin a noti minden adottságát ki tudom használni... :(

Üdv: Bazsi

• Bazsesz

őstag

(((Helóháj!

Kéne egy kis segítség. Állítólag a jogszabály az, hogy ha kétütemű motorral szerelt gépjármű (gyk: trabi, waresz) eléri a gyári értékeket zöldkártyáztatáskor katalizátor nélkül, akkor megkapja a zöldkártyát. Ez így van, vagy nem így van? Valami link, vagy valami?

Előre is köszi!

Üdv: Bazsi)))

Aktív témák