Hirdetés
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Falánk vagyok, ha olyan van amit szeretek. De mivel max 2-3 dolgot tudnék hirtelen mondani amit nem eszek meg, ezért mondhatjuk hogy igen, ami jólesik, abból mértéktelenül.
Ügyfélcentrifuga-szolgálat
a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt?
Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
De a nagyobbik hype a dologban, hogy mivel csütörtök-pénteken Pesten vagyok, műtenek ugye, ezért hiába kezdek hétfőn, már csütörtökre kérhetek is táppénzt a beutalóra. DE! kértek a pesti klinikán labort, amihez még itthon kellett kérnem beutalót a kórházunkba. Na, gondoltam, ha csütörtökön délután megmondják az eredményt, és nem siker, akkor ráérek, ma elmegyek kényelmesen a dokihoz, jövőhéten meg valamikor a laborba. Ha meg felvesznek, és ezt megmondják csütörtökön, akkor pénteken(ma) nagyon korán megyek dokihoz, és még elmegyek laborba is. Namost mivel én reggel elmentem itthonról, és csak délután jöttem, a reggel 8-kor küldött mailjüket nem olvastam, csak mikor már híttak is délután. Tehát most nem mentem el laborba, viszont hétfőtől meg megint nem mehetek el.
Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.
Hát ezért a gyomoridegem.
Aktív témák
- Revolut
- alza vélemények - tapasztalatok
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Update 01.04. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt?
Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.