Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz csapos2 #600 üzenetére

Falánk vagyok, ha olyan van amit szeretek. De mivel max 2-3 dolgot tudnék hirtelen mondani amit nem eszek meg, ezért mondhatjuk hogy igen, ami jólesik, abból mértéktelenül.

Ügyfélcentrifuga-szolgálat :D a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt? :F Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
    De a nagyobbik hype a dologban, hogy mivel csütörtök-pénteken Pesten vagyok, műtenek ugye, ezért hiába kezdek hétfőn, már csütörtökre kérhetek is táppénzt a beutalóra. DE! kértek a pesti klinikán labort, amihez még itthon kellett kérnem beutalót a kórházunkba. Na, gondoltam, ha csütörtökön délután megmondják az eredményt, és nem siker, akkor ráérek, ma elmegyek kényelmesen a dokihoz, jövőhéten meg valamikor a laborba. Ha meg felvesznek, és ezt megmondják csütörtökön, akkor pénteken(ma) nagyon korán megyek dokihoz, és még elmegyek laborba is. Namost mivel én reggel elmentem itthonról, és csak délután jöttem, a reggel 8-kor küldött mailjüket nem olvastam, csak mikor már híttak is délután. Tehát most nem mentem el laborba, viszont hétfőtől meg megint nem mehetek el. :( Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.

Hát ezért a gyomoridegem. :)

Aktív témák