Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Ha akcióképes hím nemiszerveket nem feltétlen egészséges a hozzád hasonló korúaknak bámulni, (egyelőre)
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.
De én nem beleszólni akarok, csak javaslat. Nem a felnőtt-duma, hanem...na mindegy.
mod: na mit mondtam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, akkor hidd el, hogy ezt meg aztán pláne. Persze ilyenkor jönnek a fiatalok az ugyanmár, mit nekem egy kis vér...hát..sajna én is megnéztem, de semmi olyan nincs benne ami akár a személyiséged, vagy bármid fejlődését előmozdítaná, és minthogy semmi ilyen nincs, ezért hívják a tartalom-védelmi rendszerek az ilyet 5.szintű, azaz öncélú erőszak ábrázolásnak.