Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Hát tudod bizonyos fajta ''sokszínűséget'' qrvára nem bírok.( manapság a vörös-narancssárga borít ki többekközt)De ez csak egy töredéke
Igen, legyen inkább ff, minthogy annyi ''szín'' legyen, mint egy túlpörgetett kaleidoszkóp, amitől az emberek vagy hánynak, vagy megvadult barmokként rohannak neki mindennek, leginkább egymásnak, és tapossák amit lehet.....
Nem a színekkel van bajom, hanem a nyugtalansággal. Én nem bírom a fékevesztett rohanást, az értékek, a színek(ha már felhoztad, és amik korábban is voltak, csak észre kellett venni őket) mellett nem megállást, ezt az egész profitorientált money-based világot.... -
supesz
aktív tag
válasz
Whaskes
üzenetére
Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem. /*Mások biztos debilnek gondolják...
*/
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VGA kibeszélő offtopik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Haha Erről eszembe jutott, hogy kisgyerek koromban azthittem, hogy régen minden fekete-fehér volt. A filmeket néztem és megpróbáltam elképzelni, hogy milyen lehetett színesben az a vidék vagy ruha vagy bármi. A mai napig elgondolkodom, ha régi f-f filmet nézek. Olyan furcsa ez és bájos szerintem.
*/