Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ahogy mondod, rendőrt odahívják, elvileg az sem adhajtja ki az adataidat, de persze ha tisztában vagy, akkor meg visszaélhetsz vele, mert annak ellenére, hogy jogtalanul utazol, mégsem bűnhődsz miatta és mindezt ráfogod a jogaidra. Sajnos tényleg a szabályok nem az ártatlanokat védeik, hanem a bűnösöket (tekintsünk el ettől a senki sem bűnös, amíg nem bizonyítják marhaságtól, amiben persze van vlaami
).
Én amúgy az előbb azthittem, hogy a diákjával együtt vették el a bérletét, ezért mondtam, hgy ahhoz nem lett volna joga, de azt sem tudom, hogy a bérletedet mennyire van joga lefoglalni... -
Agostino
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ez mindig így szokott lenni. Aki parázik, hogy elkapják, az mindig tájékozottab mint az - pl én - aki azzal a szent meggyőződéssel utazik, hogy rendben van minden papírja. Ahol én utazom Pécs-Komló esélyed sincsen bliccelni, fel kell mutatnod a bérletet, aminek szépen kitöltve kell lennie, illetve ha jegyet veszel, akkor igazolnod kell a jogosultságodat rá. Pl Pécs helyi közlekedés megint más, de nyilván nem lehet az embereket 100 számra ellenőrzni. Most, hogy belegondolok tök régen találkoztam kallerral a helyin...
Aktív témák
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).