Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nem irigylem egy bizonyos szerver üzemeltetőit. Most akartak áttérni másik vasra, de nem jött össze. Ilyen üzenet fogadott náluk:
The server load is very high at the moment. Retrying, please wait...
Loretto: ahoz előbb meg kellene néznem. Piszok lassú megszerezni, hiába gyorsult a net.
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
Egészségünkre a finom ebéd (vasárnap, akkor húsleves...)
Ma elmardt a műsorajánlat, de már nem is lesz, mert 3 perc múlva vége. akit érdekel, a rádió oldaláról letölthető. Nem volt egy kiemelkedő rész, de elmegy egynek (oroszok hogyan bújnak ki a sorkötelesség alól, hogyan szoktattak le egy kínai majmot a cigiről. és az olasz ősz...)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt. Nagyon aktív lett hajnalban a társaság, úgy látom. mai program: egy gépet összerakni (2 hete húzódik, lustaság rulez).
-
ngabor2
nagyúr
Bővebben: link
Vagy saját oldalán: Bővebben: link
mod: lemaradtam. de legalább mondtam ''szakfórumot'' is
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
De ki tudja, meddig. danonéknak jobban megéri lengyelo-ban megcsináltatni 1 helyen az összes édességet, aztán küldik a gyarmataikra
A Balaton szeltet is me akarják szünteni. Nekik csak a piac és a márkanév kell, tehát ami hasznot hoz. a gyár és a dolgozók nem. Kissé árnyaltabban fogalmazott a szóvivő, de a lényeg kb. ez volt. -
ngabor2
nagyúr
ÚÚÚtálom az ilyet! Direkt nem nézem meg a SG1 9x10-et, mert dupla rész első fele, és nem szeretek lemaradni a végéről. Helyette inkább az Atlantis 2x10-et nézem. Erre a végén: to be continue...
Várhatok januárig a folytatásra. -
ngabor2
nagyúr
Úgy szeretem az ilyet... kb. egy fél órája megtudtam, hogy menni akarok Debrecenbe... Nem, mintha nem terveztem volna mára más programot. Utálom, ha más szervezi az életemet, különösen a hátam mögött.

-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek a Babázóban
Sok kisgyerekes szülő összejön, és beszélget... és van, aki kilóg a sorból. -
ngabor2
nagyúr
Mi van itt? Nagyon nagy a csend. mindenki elment sörözni? én meg unatkozzak itt.

No akkor bepótolom a heti levelezésemet. -
ngabor2
nagyúr
Végre hazaértem. végre hétvége van, és a jövő hét is nyugisnak és haladósnak néz ki: nem lesz főnököm

Más: ittatok már csípős teát? Most belekóstoltam... csokit kell rá ennem, mert anélkül nem bírom meginni. A Carpe Diem ''saját'' keverése, Red Bush Spicy. Tényleg fűszeres. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Mi lenne? Bővebben: link

-
ngabor2
nagyúr
A mai napom fel lett dobva. Kolléganőm tegnap volt valami munkavédelmi előadáson, hozott prospektusokat. Nagyon megtetszett neki a sünkefe kifejezés. Kérdeztem tőle a poént: hogyan szeretkeznek a sünök? óvatosan. Erre megkérdezi: tényleg, hogyan szeretkeznek a sünök? Nem perverz érdeklődés, csak technikailag.
Lepadlóztam. Ez ilyen... -
ngabor2
nagyúr
Jajj, ez fájt

Úgy látom, tegnap este/éjszaka mindenki álmos volt, mert nem is kellett visszalapoznom a lemaradásom bepótlásához. No majd ma este...
Ja, 12 napos a topik (vagy majdnem), és már csak ~1500hsz fér bele... és még egy hétvége van előttünk. Egyre rövidebb életűek az offok. -
ngabor2
nagyúr
Kellemes péntek reggelt mindenkinek! Asszem elég sokan vártuk ezt a napot. Ennél jobban csak a nap végét várom, remélem hamar el is jön. Addig is irány dolgozni (mert a munka nemesít
). -
ngabor2
nagyúr
Majdnem olyan, mint a pLaza művészeti napok. Tavaly volt a ''legelső''. idén a ''legmásodikabb, közvetlenül a legelső és a legharmadikabb között félúton''.

No, én elhagyom ideiglenesen (éjszakára, úgyhogy nem szabadultok meg sokáig tőlem) e nemes magasröptű, mélyértelmű társaságot. de reggel kegyetlenül jövök, és beköszönök.
Amúgy miért ne ihatna Rezi magától is pálinkás teát? Rendes ember ő, mégha nem is tudja... Meg különben is, lehet, hogy 1 ujjnyi tea:_, 1 ujjnyi pálesz: |
Jó éjt!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nézz az avatarjára. valahol a fejéről a szőrnek el kellett valahova menni. hát ott volt a szíve.
A képzavar nem rossz, de a kedvencem: az idő vasfoga ólomlábakon fepült el fejünk föflött.
Nem semmi ez a visszaírogatós, hsz-takarékos reagálás-rencer... mindig vissza kell tekernem pár-10 hsz-t, hogy képben legyek
mod: itt is kezdődik a ''hány lába van a zongoraszéknek'' c. thread? nem lett szép vége a MÓKÁn se...
ladybug: erről is már korábban említett barátom (Kiss Ernő Balázs) átirata jut eszembe:
Kislány a boncteremben
Undort kelt az emberekben
jajj, de büdös formalinnal konzerválták őt...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Rosszul értelmezted. A megoldás kulcsa: maximum 3 sor.
mod: peterkeT gyorsabb volt...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Az olyan, mint a platói szerelem. Minek van, ha nem használod? Én a pólókat is használni fogom, és nem csak 1x.
Úgy látom, más városokban is szerveződik helyi találkozó.
Mivel ez nem a Moderátort keresek, ezért csak egy enyhe utalást teszek rá, hogy ha a fáradt gőzbe valaki áttenné a Rezi aláírásában található topikot, akkor könnyebben megtalálnák az érintettek... és lehet uppolni is
Tildy: Naggyon pihentek a japánok is. A tésztahűtő is igen értelmes találmány
az aláírásod nálad belefér 3 sorba? Nálam 4-be van tördelve, de lehet, hogy erősen böngészőfüggő.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Hja, akinek már volt... neked meg nem elég egy?
Nem is semmi nap, láttam vidáman a főnökömet. nem sokkal rosszabb, mint mikor dühöng.
Az ilyenre szokták mondani. nincs vele gond, csak kiskorában rászokott a levegőre.
mod: sörről és egyéb kívánalmakról mindenki magának gondoskodott, kivéve a kaját. Nomeg a vándor-Vilmost, meg az Absinth-ot (
Rezi). Node ''erről van egy topik''
Szép emlékek, a hátterem most is a kissé átalakított (avataros) csoportkép.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Pedig meglehetősen együtt voltál a házigazdival, mikor osztogatta

Rezi: az el van téve, mert a gépem AGP-s, a kari meg PCIe
Xpod: időben vedd észre a következő tábor szervezését. Már időpont is van ajánlva, jó korán ladybug szerint. Inkább korábban, mint később tudjon róla minden érintett. Tedd szabaddá akkor magad, hónapokkal előtte tudja mindenki, hogy akkor te nem érsz rá, mert a valódi családoddal vagy
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
Gyertek-gyertek! Jó helyen kell lenni jó időben, és akkor pofátlanul olcsón lehet kapni.
Más: mivel az azonnali kérdések között nem jött rá válasz (elég spéci hardver-kellék), ezért itt is kérdezek: [l]
http://www.metabond.hu/metabonddb/termek_reszl.asp?ism=1&tkod=89[/l] Metabond Gold. Szerintetek használható ez a cucc 2T motorokhoz is, vagy csak kényszerolajozás esetén (4T, dízel)? -
ngabor2
nagyúr
Vettem 1 kg ''küllemhibás'' mogyorós-mazsolás tejcsokit valami 600Ft-ért. Aztán itthon eszembejutott, hogy még van egy jó adag sportszeletem is
Nyami-nyami... nem tudok fogyókúrázni ennyi édesség között. -
ngabor2
nagyúr
Nekem is volt, és mivel nem vagyok az a végtelen pedantériában szenvedő egyén, csak a problémám volt vele. Most is szemüveges vagyok. Ha a szemüveget 2 napig nem törlöm meg, akkoris átlátok rajta. ha a lencsét 1x nem tisztítom meg rendesen, begyullad a szemem... nekem a szemüveg kis kényelmetlensége megéri a szemem világát, pontosabban azt, hogy nem könnyezik, ha valamit mégse sikerül 100%-osan megcsinálni.
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt minden koránkelőnek. De jó annak, aki még alhat...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A Galináknak is. Milyen szép, és gyakori név...
Melyik szerintetek a leghülyébb hangzású név? (IMHO nem kell neki új topik, befér ide is, hisz off...) Első javaslat: Eullia. Sőt, haverom szerint olyan anyakönyvezhető női név is van, hogy Leokádia... hogy el lehet egy kislány életét szúrni egy ilyen névvel... -
ngabor2
nagyúr
No, beértem a melóhelyre. Mindenki depressziós és letört. ekkor előtör belőlem az optimizmus: Emberek! Szerda van! Holnapután péntek, és itt a hétvége!
(ha már mindenki feldobódott, és nagyjából rendbe jött, néhány mondat végéhez hozzáteszem: a temetők meg üresek).
Ahogy a Rituális Rémtettek mondta: megvigasztalom a szomorúakat és elszomorítom a vígakat. Jó kis együttes, megvan az albumuk. Már régóta vadásztam rá. (oké, ennyit a blogról...)
tiv: (eredetileg id. Tiv-et akartam írni, de tartok tőle, hogy megsértődnél, vagy legalábbis rossz néven vennéd...) A tegnap esti/éjszakai összekocc és a mostani béke között ment az összehasonlítás.
kymco: mi koránkelők és hajnali jómunkásemberek tartsunk össze!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Úgy tűnik, béke volt az éjszaka. nem is hízott úgy a topik, mint korábban... Bár van 1 számomra gyanús hsz, de csitt

Ja, és jó reggelt.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Jóccakát, 5-kor jövök. Aztán 7-kor.
-
ngabor2
nagyúr
pisilés... ugyan már, leengedni a fáradt sört. És ne feledjünk 2 dolgot:
- a sör tele van értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel
- ugyan abból van, mint a kenyér, csak az arányok és az elkészítés más. Nomeg nehezebb megvajazni
Ha már előkerültek a lányok is, akkor egyetlen, óvatos kérésem lenne (mayer aláírásán kívül...): peace.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
No, nálam meg valami hülye logfile kizabálta maga alól a helyet, erre az Azureus behülyült
Takaríthatok utána, mint a hülye. Mindegy, már próbálkozik a felállással, mint Bélabá a Vadnyugaton (hülye shift, nem mindig akar működni...) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Akkor elő(bb)relátó módon én is viszek hanganyagot. És fennhangon elénekeljük, hogy valaki beszorult egy zetorba
Kolléganőm hülyére röhögte rajta magát.
meg mit szólt be ma nekem (edződik, edződik...): mesélem neki, milyen gyümölcsteát iszok. Erre:
- Hú, az tömény antioxidáns! Így sose kapsz rákot!
A hanglejtése elég félreérthető, vagy inkább félre nem érthető volt. Ugye milyen kedves emberkkel dolgozok egy irodában/laborban? -
ngabor2
nagyúr
Igen, erről van egy urban legend: egy igen dekoratív, félig svéd, félig magyar leányzó pólóján volt felirat: akinek nem Inge, ne vegye magára
Ja, a leányzó Inge néven volt ismerve.
sipi: Ki az az Esmein? A hajával együtt a PH is eltűnt az életéből? Nem bírom elhinni, hogy heti 38 óra mellett ne jutna egy kis ideje, hogy beírogassa hülyeségeit. Minnyán megnézem, mikor aktiválta megát utoljára.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
No, csend van, és béke, senki nem provokál senkit (ugye, leányzók?), senki nem üt meg senkit. Inkább örüljünk, hogy szép az idő, ha nem lenne éjszaka, akkor sütne a Nap, és hogy a netem már elég régóta a ''várt'' sebesség duplájával szalad
Ismét gyorsan lejött a mai La Linea adagom, megnéztem, jót röhögtem. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Vihar előtti/utáni/helyetti csend. De tudom, csitt

Remélem ma este is behülyül a netem, és 64k helyett 200-zal fog töltögetni. Drukkoljatok!
-
ngabor2
nagyúr
Nem az az ügyes, aki keres, hanem aki talál! És látod, mióta megtaláltam, senkibe nem kötöttem bele
Vegyél rólam példát! Vagy ne te vegyél? Akkor valaki más vegyen rólam példát. Ja, és akinek nem inge, az ne vegye magára. Ha viszont magára ismer, akkor öltözzön fel gyorsan. -
ngabor2
nagyúr
Szerintetek ma este lesz ugyan ilyen parázs vita, mint volt tegnap? Nem volna túl jó dolog, mert akkor nem off topik lenne, hanem flame topik.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Nem csak elvileg, gyakorlatilag is. Most láttam, a felhőfátyolon át. Remélem szűrt annyit a sugarakból, hogy még holnap is lássak...
Ladybug: kérjek egy olyan avatart, mikor eljön az ideje?
Már nagyjából mgevan, hogy milyet szeretnék kérni, de addig még van pár hét/hónap...
És a gonoszságot most kollektíve a napfogyira fogjuk. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Te se vetted észre, hogy humorizál? Merthogy a modok is humorizálhatnak, ahogy kroki kifejtette...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Tegnap este kerestél, de már akkor aludtam (a gépem 7x24-ben megy, az semmit nem jelent, hogy az msn-en be vagyok lépve...).
A dvd-k remélhetőleg ma fel lesznek adva.
Hogy hova járok dolgozni? A lakhelyemtől kb. 40 km-re. De a buszközlekedés olyan hülyén van megoldva, hogy 5-kor kell kelni, hogy 7-re beérjek. Ha később indulok, akkor 8-ra se érek be, mert az ezt követő buszok mindig tele vannak mindenféle iskolásokkal.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

IMHO mindenkinek így a jobb.

A Balaton szeltet is me akarják szünteni. Nekik csak a piac és a márkanév kell, tehát ami hasznot hoz. a gyár és a dolgozók nem. Kissé árnyaltabban fogalmazott a szóvivő, de a lényeg kb. ez volt.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Várhatok januárig a folytatásra.
Sok kisgyerekes szülő összejön, és beszélget... és van, aki kilóg a sorból.

Az ilyenre szokták mondani. nincs vele gond, csak kiskorában rászokott a levegőre.
Rezi). Node ''erről van egy topik''
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051006/kiscsoki1.jpg)