Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Hát igen, főleg hogy alig két hónapja vettem... ezzel egy darabig nagyjából lőttek is az A64 upgradenek, átcsoportosítgatás, miegymás. Leginkább mégis az zavar, hogy a) természetesen csak magamat hibáztathatom, ill. b) nincs rá garancia hogy legközelebb nem járok esetleg még rosszabbul...
-
anaqer
veterán
Nem az aminek hangzik. =]
Rövid verzió : pár rendőr ismerőssel iddogáltunk (jómagam persze szokás szerint minden mértéknek híján) - hazafelé menet jól pofáraestem (párszor) - vélhetőleg menet közben ki is raboltak (tárca & teló legalábbis azóta sehol) - rendőrök megtaláltak (ami ellen hevesen védekeztem) - véres képem és enyhe alkoholmérgezés gyanúja miatt mentőt hívtak - hétfő reggelig bent a kórházban tartottak (fejsérüléssel nem viccelnek) - holnaptól megy a körjárat okmányirodákra, bankba, önkormányzathoz, apeh felé, stb. (móka, öröm, kacagás garantált). -
anaqer
veterán
Pffft... gyerekek, ma valaki aludjon helyettem is. De lehetőleg rögtön lásson hozzá, mert ha mégis rám marad a feladat akkor abból itt balhé lesz. Koktélparti után éjszakai ügyeletet elvállalni, ilyet is csak én tudok magamnak beszervezni. Ehh.
[/blog] -
anaqer
veterán
''Mivel nem találtam neki saját topikot, gondoltam indítok egyet.''
lekkedvencebb. mondat. evar. :|
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest