Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem, nem keverem a dolgot, csak felhivtam a figyelmet arra, hogy mi az a 3 pont, ami alapjan barki buntetlenul szidhatja az ms-t, mer az a meno
es itt kerlek ne keverd bele, hogy az ms valoban egy monopol helyzetevel visszaelo ceg, mert jelen esetben nem errol van szo, sokkal inkabb arrol, hogy _akarmilyen_ olyan cuccot tud egy ms szoftver, amit esetleg mas nem, rafogjak, hogy visszael monopol helyzetevel (meg ha nem, akkor is, mert altalaban meg nalam is jobban kepzett emberek mondanak velemenyt)
lassan abba is bele fognak kotni, hogy az ms sajat, windoze-ra irt progijait adja ki *nix rendszerr is, mert maskulonben ez a piaci elonyevel valo visszaeles....(tudom egyeseknek ez is logikusan hangzik, kivanom nekik legyenek programozok)
ertsd meg kerlek, (elsosorban) nem az ms-t vedem (ahhoz keveske a tudasom), csak mar olykor kezd a tokom telelenni a minden ertelmet nelkulozo fikazasbol (amit pl ilditol nem vartam volna), mint az tortent most is
[Szerkesztve]
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest