Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
A kocsi lassan gurulóképes lesz
csak sajna eddig összesen már 500e-be van, ami igencsak közelebb visz ahhoz, hogy télleg fontolóra vegyem a vesém eladását. 
mindenesetre úgy tűnik, hogy jövő hétre meglesz a zöldkártyája és a műszakija is, múlt héten már átirattam (nm volt drága, csupán 62.ooo pénz hagytam ott a vérszívó mocsok okmányirodában
) meg megköttöttem a biztosítást is rá (nagypapper nevére, mert neki 70e egy évre, szemben az én nevemre szóló 160-nal)
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak sajna eddig összesen már 500e-be van, ami igencsak közelebb visz ahhoz, hogy télleg fontolóra vegyem a vesém eladását.
) meg megköttöttem a biztosítást is rá (nagypapper nevére, mert neki 70e egy évre, szemben az én nevemre szóló 160-nal)