- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudtam, hogy félre fogtok érteni. Persze tisztában vagyok, hogy vannak ilyen helyek, de én a születéskor ''veled született'' szabályokra gondolok. Ne füvezz, ne káromkodj, ne mutogasd magad az uccán, ne menj 100-al kis uccákban stb...
Az a baj hogy nem tudom magam rendesen kifejezni/fogalmazni... -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hm, nem kell messzire menni, csak mondjuk valami ksi jász faluba.
Egy ház 300 négyszögöles kerttel 1.5 - 2 millió forint. Budapesttől 100 kmre.
Mi is gondolkodunk rajta, ha találunk munkát, amiért legalább 120at fizetnének havonta, esküszöm le is mennénk.
Ez is milyen poén már: ha van egy pesti lakásod, és eladod mondjuk 17 millió forintért (és ez még nem is horribilis pesti ár) megmarad belőle 15 millió, berakod a bankba, havonta elemelsz róla mondjuk 150 ezret, a többi kamatozik, akkor kb 10-15 évre elegendő ''kereseted'' van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. A mai városi ember kábé három napig bírná azt az életmódot, aztán sikítva menekülne vissza az ADSL-hez, a mobiltelefonhoz, meg a reggeli müzlihez.

Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Ez tipikusan a szegény busmanokra jellemző életmód, nem pedig a fehér, kövér gazdagokéra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest