- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Tudtam, hogy félre fogtok érteni. Persze tisztában vagyok, hogy vannak ilyen helyek, de én a születéskor ''veled született'' szabályokra gondolok. Ne füvezz, ne káromkodj, ne mutogasd magad az uccán, ne menj 100-al kis uccákban stb...
Az a baj hogy nem tudom magam rendesen kifejezni/fogalmazni... -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hm, nem kell messzire menni, csak mondjuk valami ksi jász faluba.
Egy ház 300 négyszögöles kerttel 1.5 - 2 millió forint. Budapesttől 100 kmre.
Mi is gondolkodunk rajta, ha találunk munkát, amiért legalább 120at fizetnének havonta, esküszöm le is mennénk.
Ez is milyen poén már: ha van egy pesti lakásod, és eladod mondjuk 17 millió forintért (és ez még nem is horribilis pesti ár) megmarad belőle 15 millió, berakod a bankba, havonta elemelsz róla mondjuk 150 ezret, a többi kamatozik, akkor kb 10-15 évre elegendő ''kereseted'' van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. A mai városi ember kábé három napig bírná azt az életmódot, aztán sikítva menekülne vissza az ADSL-hez, a mobiltelefonhoz, meg a reggeli müzlihez.

Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Ez tipikusan a szegény busmanokra jellemző életmód, nem pedig a fehér, kövér gazdagokéra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s Touch - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP omen 17-w131ng bontva
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest