Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azert van az, hogy ha te irod, akkor te vagy minden rossznak elrontoja, ha pedig en, akkor minden ok, mert:
-fasza gyerek vagyok
-okostojas is vagyok
-kibaszottul beteg is vagyok (bar ezt nem te mondtad)
-dizajnos vastagitott linkeket dobalok mindenhova (ez fontos, mert nem csak beszolok, hogy deszar, zarhato, hanem azt is megmutatom, hogy miert)
-valamivel jobban fel tudom merni, hogy mi illik az oldal portaljaba, s mi nem (hogy ez az itt toltott ido miatt van, vagy sem, azt nem tudom)
-szemelyesen ismerek tobb moderatort is
(meg mielott komolyan veszed, ez is csak kb annyira szamit, mint az elso ketto)
es nem a forumot unom, hanem azt, hogy egyesek szemelyes jatszoternek/csetnek/blognak nezik (a kivant resz alahuzando)
es igenis fogom tudni modositani, ha mashogy nem, hat eluldozom a (szerintem) renitenseket, amig ki nem vagnak
rolad meg nem szallok le, 3 lehetoseged van:
-megszoksz (ez egybol 2 lehetoseg, csak ugye ekezet nelkuli iras rulz)
-visszafogod magad kicsit, s maris eggyel kevesebb ember fog baszogatni (az elmult hetekben mindossze ket rossz szavam volt hozzad, az egyik a cset topicban, a masik most)
es igen, a szoban forgo topic-ot valoba egy mod zarta, de gondolj bele, hogy akkor is zarta volna, ha nem visszuk el teljesen off iranyba a temat, a beszolasod miatt?
hol fajt neked az, hogy egy tobb, mint 1000 napos tag szeretett volna megemlekezni az itt eltoltott idorol?
azert ez ugye szerinted sem ugyanaz, mintha ugyanazt a (mellesleg RTFM jellegu) kerdest teszi fel valaki szazadszor, vagy a hatszazadik szar tre igenytelen index-es hirnek nyilik itt anyazos, (bel)sardobalos (hogy egy index-es ''ujsagiro'' szavaival eljek) topic?
Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Motoros topic
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eltünt hozzászólások
- Rendszergazda topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest